Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece’nin ilginç kolyesi! Burcu Özberk’in ev hali! Merve Boluğur’un kahkahası!

Eda Ece’nin ilginç kolyesi! Burcu Özberk’in ev hali! Merve Boluğur’un kahkahası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncuların instagram paylaşımlarından kısa başlıkları haberimizde bulabilirsiniz. Eda Ece, kolyesi ile göz doldurdu. Burcu Özberk, ev haliyle şaşırttı. Merve Boluğur ise tatilde ve mutluluk saçıyor…

Yasak Elma dizisinin 4. sezonu 7 Eylül Pazartesi akşamı başlayacak. Dizide Yıldız karakteri ile izlediğimiz Eda Ece, hayranları ile yeniden ekranda buluşacak. Sosyal medyadan da yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken oyuncu, astroloji konusunda da ilgili… Eda Ece, “Balık dolunayında, boynumda balık kolye, denk geldi! Bereketli” notuyla aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Eda Ece'nin ilginç kolyesi! Burcu Özberk'in ev hali! Merve Boluğur'un kahkahası! 9

Fox TV’de yayınlanacak olan Kimsesizler isimli dizinin başrolünde bulunan Burcu Özberk, romantik komedi dizisi Afili Aşk’tan sonra dram projesi ile ekranda olacak. Ünlü oyuncunun hayranları yeni rolünü merak ediyor. Burcu Özberk ise yoğun tempoda çalışmalara başladı. Oyuncu, zaman bulduğunda ise evinde dinleniyor. Özberk, instagram hesabından ev halini yayınladı ve afili pozuyla beğeni topladı.

Eda Ece'nin ilginç kolyesi! Burcu Özberk'in ev hali! Merve Boluğur'un kahkahası! 10

Tatiline devam eden Merve Boluğur, magazin gündeminde Burak Dayı’dan ayrılması ile yer alıyor. Oyuncu, bu ayrılık haberlerinin olduğu son günlerde sıklıkla keyifli, mutluluk saçan, kahkaha attığı anların fotoğrafını yayınlıyor. “Her şey yolunda, iyiyim” mesajını bu şekilde veren oyuncu, güzelliği ile hayranlarından birçok iltifat da alıyor.

Eda Ece'nin ilginç kolyesi! Burcu Özberk'in ev hali! Merve Boluğur'un kahkahası! 11