Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Eda Ece’nin reklam işbirliği en çok sorun yaşadığı konu üzerine oldu!

Eda Ece’nin reklam işbirliği en çok sorun yaşadığı konu üzerine oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Eda Ece, zaman zaman kilo problemi yaşayan isimlerden birisi. Daha önce yaptığı açıklamalarda stresin yemek yeme sebebi olduğunu anlatan oyuncu, bir dizi projesine başladığı zaman normal kiloda olsa bile daha sonrasında proje stresi nedeniyle yavaş yavaş kilo alabildiğini ifade etmişti.

Beş sezonu geride bırakan Yasak Elma dizisinde de kilo konusunda sorunlar yaşayan ve diyet yaparak normal haline gelmek için de zaman zaman mücadele başlatan Eda Ece, reklam işbirliğini ise Yemek Sepeti ile gerçekleştirerek, ters köşe yaptı.

Oyuncu, “Oburluk kötü bir şey onun dengesi var, insanı olarak da kendime yakıştırmıyorum” diyerek aşırı yemek yeme konusuna dikkat çekmişti. Eda Ece’nin yeni reklam filmi yayınlandı.

Yemeksepeti’nin “Gözünü Alamayanlar” reklam serisinin yeni bölümü yayımlandı. Yasak Elma dizisinde Yıldız karakteriyle milyonlarca insanın gönlüne taht kuran oyuncu Eda Ece’nin yer aldığı reklam filminde, kahramanımız bu defa denizin ortasında ve çevresi köpek balıklarıyla çevrili halde karşımıza çıkıyor.

Tehlikeli bir film sahnesi sırasında ekranda görünen Eda Ece, dizinin çekimlerinin tamamlanmasının ardından tatile çıktı. Oyuncu, Disney Plus ile anlaşma yapan ünlü isimler arasında bulunuyor ve yeni bir proje çıkarsa da yakında sette olabileceğini söylemişti.