Ana sayfa Dizi Haberleri Eda Ece’nin, Yasak Elma dizisi biter bitmez değişimi şaşırttı!

Eda Ece’nin, Yasak Elma dizisi biter bitmez değişimi şaşırttı!

tarafından ker_def

Fox TV’de 47. bölümüyle sezon finali yapan Yasak Elma dizisinde Yıldız rolünü oynayan Eda Ece, sonunda özlediği saçlara kavuştu!

Televizyongazetesi/Detay – Ece, Yıldız için saçlarını sarıya boyatmış ancak bu durumdan hiç de memnun olmadığını sosyal medyadan dile getirmişti.

Kendi doğal saç rengini özlediğini her fırsatta tekrarlayan Eda Ece, sonunda istediği renge boyattı!

Yeni sezondan yayınlanan kısa sahnede, Eda Ece’nin koyu renk saçı dikkat çekmişti.

Ece, Mag dergisine verdiği bir röportajlar dergiye kapak oldu. Çekilen fotoğrafta da Eda Ece’nin saç rengini değiştirdiği görülüyor.

Ünlü oyuncu, derginin kapak fotoğrafını instagram sayfasından paylaşınca, takipçilerinin de saç detayı dikkatlerinden kaçmadı. Pek çok kişi “Yeni saç rengi yakışmış” yorumları yapmakta.

İşte Eda Ece’nin Mag dergisinin kapağındaki fotoğrafı:

#Repost @magdergi
Rol aldığı her projede, oynadığı her karakterde kendini tekrar sevdiren, karakterinde samimiyeti olgunlukla harmanlamış başarılı Oyuncu Eda Ece’yle bilinmeyen yönlerine, yer aldığı projelere, oynadığı karakterlerin evrim sürecine ve gelecek planlarına dair konuştuk. Yaşadığı hayatı kendi doğrularına göre şekillendiren ve özgür ruhunu yüksek özgüveniyle tamamlayan Eda Ece ile samimiyetle altını çizdiğimiz keyifli bir sohbete imza attık… Röportajın tamamı MAG Haziran sayısında sizlerle… .
Röportaj: @ertrkdlr
Fotoğraf: @elifdemiralpp
Saç: @ibrahimzengin
Makyaj: @hamiyetakpinar
Makyaj Asistanı: @gizzemergin
Styling: @rutkayozis
#MAG #MAGHaziran #edaece

Eda Ece'nin, Yasak Elma dizisi biter bitmez değişimi şaşırttı! 7