Ana sayfa Dizi Haberleri Eda Ece’nin Yasak Elma dizisinin 6. sezonu ile ilgili açıklaması şaşırttı!

Eda Ece’nin Yasak Elma dizisinin 6. sezonu ile ilgili açıklaması şaşırttı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi, Fox TV’nin 5 sezondur devam eden başarılı bir projesi. İlk yayınlandığı dönemde dram dizisi olarak bambaşka bir konuya sahipti. Ancak ilerleyen süreçte Yasak Elma, absürt komedi türünde bir yapıma dönüşte. Entrikası ve gülmesi bol dizi, her hafta izleyicilere ‘bu kadar da olmaz’ dedirterek kahkahalar attırıyor.

Başrollerinde yer alan Şevval Sam ve Eda Ece, dizinin ilk bölümünden beri yer alan iki oyuncu. Yasak Elma dizisinden pek çok isim gelip geçti. Ancak bu iki isim, dizinin başrolü olarak kalmaya devam ediyor. 6. sezonda da devam edeceği Med Yapım tarafından açıklanan dizinin sezon finali ise Haziran ortasında.

Berk Oktay’ın yeni sezonda devam edip etmeyeceği merak konusu. Ancak kulis bilgilerine göre devam etmeyeceği söyleniyor. Biran Damla Yılmaz ise verdiği bir röportajda yeni sezondan bahsedince devam edeceği ile ilgili bir görüş oluşturdu.

Eda Ece'nin Yasak Elma dizisinin 6. sezonu ile ilgili açıklaması şaşırttı! 7

Her hafta bambaşka ilginç konularla ekrana gelen Yasak Elma dizisi, 13 Haziran’daki bölümüyle bir süre ekrana veda edecek. Eylül sezonu ile birlikte de tekrar dönecek. Fakat dizinin Eylül ayında yayına gelmeyeceğini ilk kez Eda Ece açıkladı!

Yani Yasak Elma’nın ekrana dönüşü, sezon finalinin ardından yaklaşık 4 ay sürecek. Bu durumu ilk kez Eda Ece, bir röportajında dile getirdi. Yasak Elma’yı seven izleyenler için bu durum biraz şaşırtıcı ve üzücü oldu. Ancak dizinin final yapmıyor olması da başka bir sevinç konusu izleyenler için…

Bu arada Eda Ece, Türkiye’ye giriş yapan dijital platform Disney Plus ile bir anlaşma yapmıştı. Oyuncunun yaz aylarında Disney Plus için çekilecek bir yapımda oynayacağı öğrenildi.

Eda Ece, “Yasak Elma devam ediyor, setteyim. Altıncı sezon var, şu anda sezonu tamamlamaya çalışıyoruz. Haziran’ın 13’ü gibi bitiyor Yasak Elma. Sonra tatilimiz var 4 ay kadar. Yazın da Disney Plus var. Öyle yoğun gidiyor.” diyerek önümüzdeki süreç ile ilgili bilgi verdi.