Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Eda Erol’un göğüs dekoltesine izin yok!

Eda Erol’un göğüs dekoltesine izin yok!

tarafından ker_def

Alişan ile Eda Erol’un öpücüklü pozu değil de Eda Erol’un göğüs dekoltesine konulan baloncuklar dikkat çekti. Uçankuş’un haber analizinde bu baloncuklar ile ne anlatılmak istendiği sorgulanıyor:

Eda Erol’un göğüs detayına baloncuk koyarak, normalde dikkat edilmeyecek yere dikkat çeken çift, balonla ne demek istemiş anlamak güç.

Bir röportajında, “Çok güzel, çok alımlı, çok seksi, herkesi dönüp baktıracak bir kadınla evlenmek istemezdim. Yanımdaki kadın daha normal olmalı. Öyle de oldu şükür, hatta terliğimi de ayağıma getirecek” sözleriyle gündeme gelen çift bu kez çektikleri bir fotoğrafa birlikte uyguladıkları sansürle gündemde.

Fakat fotoğrafta küçük bir detay atlanılmış. -Öperken olan fotoğraf konulmuş, göğüs dekoltesi sansürlenmiş- Bu nasıl bir çelişkidir, anlamak mümkün değil.

Madem bu kadar muhafazakarsınız o zaman o fotoğrafın tamamını kullanmamanız gerekirdi.-Ama iş o zaman değişiyor değil mi? –

Patalojik aşklarını, yaptıkları her harekette, söyledikleri her cümlede hissettiren çift, yaptıkları paylaşımlarda, cinselliğin üstünü kapatmaya çalışırken, kapatmaya çalıştıkları her yere daha çok dikkat çekerek, işi ellerine yüzlerine bulaştırıyor.

Belli ki bu tarz konularla gündem olan ikili reklamın iyisi kötüsü olmaz diyor. Olayı her fotoğraf ve her açıklamayla ısıtıp ısıtıp önümüze getiriyor.

Ya hiç paylaşmayın ya da yaptığınız bu davranışla genel bir ahlak yargısı oluşturmayın. Hatta siz o uygulamayı hiç kullanmayın. Kullanırsanız böyle komik duruma düşersiniz.