Ana sayfa Sosyal Medya Eda Özerkan ve Timur Acar çiftinin başrolünde olduğu Sırrını Biliyorum filmi paydos dedi!..

Eda Özerkan ve Timur Acar çiftinin başrolünde olduğu Sırrını Biliyorum filmi paydos dedi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 2016 yılından bu yana evli olan ünlü çift Eda Özerkan ile Timur Acar’ın başrolünde yer aldığı Sırrını Biliyorum filminin çekimleri tamamlandı.

Trio Grup Pictures ‘ın yapımcılığında çekilen filmin yönetmen koltuğunda Battal Karslıoğlu otururken senaryosunu Ebru Erdemoğlu ve  Batta Karslıoğlu birlikte kaleme aldı.

Çekimleri Bursa Mudanya’da gerçekleştirilen film, Ebru Erdemoğlu’nun ‘Komşum Bir Vampir’ kitabından uyarlandı. Sırrını Biliyorum’da Eda Özerkan ve Timur Acar ile birlikte,  Didem Balçın (Rosa) Reha Özcan (Beyazıt), Ayçe Abana (Jülide), Alihan Türkdemir (Mertcan), Beren Gençalp (Nora), Sedef Şahin (Serpil), Zeynep Gülmez (Ayşe) ve Kahraman Sivri (Nedret) rol alıyor.

Eda Özerkan ve Timur Acar çiftinin başrolünde olduğu Sırrını Biliyorum filmi paydos dedi!.. 7

Son olarak Oğlum ve Uzak Şehrin Masalı dizilerinde yer alan Timur Acar  yakında Sırrını Biliyorum ile sinema solununda hayranlarıyla buluşacak.

İlk kez Cennet Mahallesi dizisi ile kamera karşısına geçen Eda Özerkan ise daha sonraki zamanda Kanal D’nin sevilen dizisi başrollerinde Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Hazal Kaya ve Selçuk Yöntem’in yer aldığı Aşk-ı Memnu’da rol aldı. 2014 tarihinde Survivor yarışmasına katılan güzel oyuncu Eda Özerkan Kertenkele dizisinde de eşi Timur Acar ile birlikte rol aldı.