Ana sayfa Dizi Haberleri Eee Sonra dizisi aynı Aynen Aynen gibi youtube’da başlıyor!

Eee Sonra dizisi aynı Aynen Aynen gibi youtube’da başlıyor!

tarafından ker_def

Hatırlanacağı üzere 2019 yılının yaz aylarında Aynen Aynen isimli dizi sessiz sedasız youtube ortamında yayına başlamıştı. Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya’nın yer aldığı, kadın – erkek ilişkilerine gönderme yapılan dizinin şansı tutmuş ve Blu TV tarafından satın alınmıştı. Aynen Aynen’in macerası halen Nilperi Şahinkaya ve Kerem Bürsin ikilisi ile devam ediyor. Şimdi benzer bir yapım daha yayın hayatına başlıyor.

Deniz Işın ve Sarp Bozkurt’un başrolünde yer aldığı Eee Sonra isimli dizinin ilk bölümü12 Şubat Cuma günü youtube kanalı üzerinden yayında olacak. Peki nasıl bir dizi izleyeceksiniz? İşte detaylar:

“Eee sonra?” kadın-erkek ilişkisindeki taktikleri konu alan interaktif bir dizidir.
Başrollerinde Deniz Işın ve Sarp Bozkurt’ un yer aldığı dizide, şimdiye kadar aradıkları aşkı bulamamış iki karakterimiz artık pes edip farklı taktik kitaplarından akıl almaya başlar.

Kitaptan okudukları taktikler yüzünden buluşmalarını mahveden Sarp ve Deniz’in birbirlerini tanımaya çalışırken başlarından geçen komik ve duygusal anları izleyeceğiz. Hatta izlemekle kalmayıp karşımıza çıkan tercihler sayesinde hikayenin ilerleyişine biz karar verip farklı sonlar ile hikaye nasıl devam ediyor izleyip göreceğiz.

Yapım: Stellar Yapım
Yönetmen: Emre Bahadır Çırakoğlu
Proje Tasarım& Konsept: Emre Bahadır Çırakoğlu, Sarp Bozkurt
Senaryo: Emre Bahadır Çırakoğlu, Sarp Bozkurt, Akif Kılıç, Deniz Işın

Oyuncular:
Deniz: Deniz Işın
Sarp: Sarp Bozkurt