Ana sayfa Dizi İzle Ege’nin Hamsisi 10. bölümün tamamını HD izleyin!

Ege’nin Hamsisi 10. bölümün tamamını HD izleyin!

tarafından ker_def

Mustafa Şevki Doğan’ın yönetmenliğini yaptığı Ege’nin Hamsisi dizisi Temmuz 2018’de TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluştu. Eğlenceli hikayesi ve komedi sahneleriyle dikkat çekti. Başarılı reyting sonuçlarıyla çok konuşuldu. Dizinin 10. bölümü 24 Eylül Pazartesi günü TRT 1 ekranlarında yayınlandı.

Ege’nin Hamsisi 10. bölümün tamamını videodan HD olarak izleyebilirsiniz.

10. bölümde neler yaşandı?

Melahat, oğluna bir daha hiç ayrılmamak üzere kavuştuğunu düşünürken tesadüfen bulduğu mektupla büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Deniz’in aslında İngiltere’ye gitme hayalleri kurup gizlice her şeyi planladığını öğrenmiştir. Büyük bir çaresizliğe düşen Melahat’ın sıkıntısını ise kasabada bilen tek biri vardır: Mahkeme gününe hazırlanan Şevket Usta…

Zeynep, iş yerinde hesapta olmayan bir sorumluluğun altına girer. Zeynep’le Deniz’in arasında büyüyen aşk, şantiyede yerini rekabete bırakır. Kasabada ise aşklarını tehlikeye atan bir durumla karşılaşırlar. Deniz, Şevket’in kafasını kurcalamaya başlamıştır.

Genl Hikaye

Gönüller Bir Olsun “Ege’nin Hamsisi” doksanlı yıllardan kalma, deniz kenarında yeşil-mavi bir ege kasabası ve bu kasabanın amaçları, tutumları ve de tasarrufları ne olursa olsun hatırşinas insanlarının hikâyesidir.

Kasabalıların bir arada büyük bir aile gibi yaşadığı, sevginin ve birliğin her şeyden önce geldiği bu güzel Ege toprağında bir Karadeniz lokantası açılmasıyla işler karışır. Bakir yaşamlarını, kendi küçük savaşlarını, bu güneşin elini en son çektiği topraklarda nice zamandır devam ettirmekte olan kahramanlar, tatlı bir Karadeniz-Ege çekişmesine tutulur.

Geçmişlerinin tatlı-soğuk imbatında neşeli, çok büyük cümleleri olmayan, hiç açılmamış mektuplarla yaşamaya devam eden bu Ege kasabası, büyük bir aşka şahit olacak ve bu çekişmenin tarafları uzlaşmanın yollarını arayacaklardır.

Yerlisiyle, esnafıyla, öğrencisiyle, gezginiyle şenlenen kasabada dillere destan bir aşk filizlenip büyüyecektir. Bu davul zurna ve kemençe, börülce karalahana, zeytinyağı tereyağı savaşı; geçmişlerin, arkadaşlıkların, hoşlanmaların, kıskançlıkların da işin içine dahil olmasıyla, fonda Ege-Karadeniz müzikleriyle iyice eğlenceli bir hal alacaktır.

Bazen düşmanlıklar, kısmi dostluklara; puslu geçmişler, başkalarının oluşmamış geleceklerine dönüşecek, bazen de “asla dönmem kararımdan! “ ya da “başkalarına bakmam bu saatten sonra!“ naraları terslerine dönüşüverir, bu yeni kasaba nizamında.
Ama ne olursa olsun asla kötü, fesat ya da içten pazarlıklı olanlar kazanamaz akşam rüzgârları kireçli duvarları aşındırmaya yüz tutmuşken, gerçek yaşamın aksine uzayıp giden dar yollarıyla ulaşılması zor bu Ege kasabası, kocaman dünya düzeninde kâh eğlenceli kâh hüzünlü ama ne olursa olsun insancıl kanunlarıyla bir masal gibi evvel zaman içerisinde sahnesini alarak yaşamına devam eder ve de öylece gider, vesselam.