Ana sayfa Dizi İzle Ege’nin Hamsisi 13. bölüm full hd izle

Ege’nin Hamsisi 13. bölüm full hd izle

tarafından ker_def

Ege’nin Hamsisi dizisi Pazartesi akşamları TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta. Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Uğur Çavuşoğlu, İclal Aydın ve Asuman Dabak’ın başrollerinde yer aldığı dizi eğlenceli sahneleriyle izleyicileri keyiflendirmekte… Ege’nin Hamsisi dizisinin 13. son bölümünün tamamı youtube kanalında full hd olarak yayınlandı.

Videodan dizinin 13. bölümünü full hd olarak izleyebilirsiniz.

Mustafa Şevki Doğan’ın yönetmenliğini yaptığı Ege’nin Hamsisi’nin yapımcılığını Köprü Film üstlenmektedir.

Oyunculardan Detaylar:

Uraz Kaygılaroğlu (Ege’nin Hamsisi Deniz Çınar)

Uraz Kaygılaroğlu 1987 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Son dönemlerin en önemli ve en başarılı dizi oyuncularında olan Uraz Kaygılaroğlu son olarak Klavye Delikanlılarında başrol olarak yer almıştır. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü mezunu olan Uraz Kaygılaroğlu Pis Yedili dizisi ile asıl ününe kavuşmuş ve sevilmiştir. En Son Babalar duyar dizi ile adeta her kesin dilinde olan Uraz Kaygılaroğlu Masum Değiliz isimli dizide Mert karakterine hayat verse de dizi tutmamış ve final yapmıştır.

Deniz Melehat’in mert oğludur. Tam bir Ege delikanlısı ve efesidir. İnşaat mühendisliği bölümünü bitirmiştir. İzmir’e bağlı bir kasaba olan Sığacık’ya yaşamını sürdürür ve annesinin restoranında ona yardım eder. Deniz; Zeynep isimli bir Karadeniz fırtınası kıza aşık olur ve hayatı bir günde değişir. İşin daha da kötüsü Zeynep Fırtına Şevket’in kızıdır ve aralarında aile düşmanlığı da başlamıştır

Bestemsu Özdemir (Ege’nin Hamsisi Zeynep Gerginoğlu)

Bestemsu Özdemir 1992 yılında İzmir’de doğmuş ve 26 yaşında olan bir İzmir güzelidir. Trt 1 de yayınlanan bir asker dizi olan Sakarya Fırat dizisi ile başladığı sanat hayatında zirveye gelmiş bu gün dünyanın tanıdığı bir sanatçı olmuştur. Bestemsu Özdemir’in asıl ünü ise Kara Para Aşk dizisi ile olmuştur. Analar ve Anneler ve Kırlangıç Fırtınası dizilerinde başrole yakın rollerde yer alsa da diziler tutmamış ve Bestemsu Özdemir büyük hayal kırıklığı yaşamıştır.

Zeynep Karadenizli ve inatçı olan bir aile olan Gerginoğlullarının kızıdır. Kendisi de babası gibi inatçıdır. Mimar olarak üniversiteden mezun olur ve kendini şirin bir Ege kasabası olan Sığacık’ta bulur Ege’li bir oğlan olan Deniz’e aşık olmuştur; ama bu aşk imkansıza doğru da gitmektedir.

İclal Aydın (Ege’nin Hamsisi Melahat Çınar)

1971 yılında Nevşehir de dünyaya gelen İclal Aydın 47 yaşındadır. İclal Aydın aslen gazetecidir. Sonradan yazar ve oyuncu olmuş ve bu yönleri ile de çok beğenilmiştir. Son olarak O Hayat Benim dizisinde Hasret karakteri ile dillere destan bir performans sergileyen İclal Aydın’ın babası Çerkez annesi Kürt’tür. İclal Aydın Çerkez güzelidr. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünde okumuştur. Almanya’ya taşındıkları için orada da oyunculuk yaptı 6 yıl. Son yıllarda İclal Aydın’la Yeniden isimli programı yapan İclal Aydın daha önce İki aile dizisinde Emre Kınay ile oynamış ve çok ün kazanmıştı.

Melahat Ege’li bir annedir. Derya ve Deniz adında iki çocuğu vardır ancak mahalleni de annesidir. Anaç bir kadındır ama Şevket ile bir türlü anlaşamaz. Herkes ona Meloş der. Melehat çok sevimli bir arkadaş ve annedir ama tersi de çok fenadır.

Uğur Çavuşoğlu (Ege’nin Hamsisi Şevket Gerginoğlu)

1967 yılında Artvin’de dünyaya gelen Uğur Çavuşoğlu 51 yaşındadır. Sonradan ünü yakalayabilmiş olan Uğur Çavuşoğlu Osmanlı Tokat’ı dizisinde gösterdiği performans ile sevilmiş sonrasında Hayat Güzeldir dizisinde ün kazanmış son olarak Meryem dizisi ile dünyaya açılmış ve adeta yıldız olmuştur.

Şevket Gerginoğlu ailesinin babasıdır. Şevket Zeynep ve Ömer’in babası Fikret’in de abisidir. Şevket çabuk sinirlenip çabuk sakinleşen bir adam. Ege kasabası Sığacık’a gelen Şevket kasabayı karıştırır üç beş günde. Sığacık’a Ege dükkanın karşısına Karadeniz dükkanı açmaya karar verir; zira Karadeniz yemekleri dünyanın tartışılmasız en iyi yemekleridir ona göre. Tam bir Karadeniz’lidir. Herkes ona Fırtına Şevket der.

Asuman Dabak (Ege’nin Hamsisi Fikret GERGİNOĞLU)

1970 yılında Manisa’da dünyaya gelen Asuman Dabak 48 yaşındadır. Son olarak Leyla ile Mecnun, Pis Yedili, Ezra, Acı Aşk ve Günebakan dizilerinde yer alan Asuman Dabak 2006’da kurduğu Asuman Dabak Tiyatrosu’nun sahibidir. Dizi oyunculuğundan önce seslendir menlik ve tiyatroculuk yapmıştır.

Fikret Gerginoğlu ailesinin halası. Fikret Şevket’in ablasıdır. Huysuz ve aksi bir kadın olan Fikret kimseden lafını sakınmaz. Fikret tam bir Karadeniz kadınıdır. Kazı Nuri’yi çok sever. Nişanlısıdır aslında Nuri ama Fikret’i terk etmiştir o da hiç evlenmemiştir.