Ana sayfa Dizi Haberleri Ege’nin Hamsisi dizisi daha başlamadan can sıkıcı bir durum var!

Ege’nin Hamsisi dizisi daha başlamadan can sıkıcı bir durum var!

tarafından ker_def
Ege’nin Hamsisi dizisi ilk bölümüyle 16 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında izleyiciler ile buluşacak.

Karadeniz temalı dizilerin Türkiye’de genel anlamdığı tuttuğu bilinen bir gerçek…

Bakalım yine bir başka Karadeniz temalı ama Ege esintisi taşıyan Ege’nin Hamsisi dizisi tutacak mı?

Dizinin başrollerinde yer alan Uraz Kaygılaroğlu ve Bestemsu Özdemir’in nasıl bir uyum sağlayacağı da merak edilen diğer bir konu…

Bu arada, İclal Aydın’ın da uzun bir zaman sonra ekrana dönüş yapacağı dizideki halleri merakla bekleniyor.

Ege’nin Hamsisi 3. tanıtım filmi yayınlandı… Neşeli bir dizinin izleyicileri beklediği fragmandan belli oluyor.

Dizinin youtube’da yayınlanan videolarının çok düşük izlenme sayıları elde etmesi ise, izleyici ilgisinin beklentilerin altında kalabileceği endişesi yaratıyor. Zira, youtube izlenme sayıları önemli bir veri. Birçok yaz dizisinin fragmanları bile 200 binlerin üzerinde izlenme sayısı elde ederken Ege’nin Hamsisi dizisi 10 bin izlenme rakamlarında dolaşıyor.

Dizinin iddiasına karşın, reytinglerde düşük kalması ihtimali yabana atılmamalı. Yaz ekranında bir dizinin tutması oldukça zor oluyor. Bu noktada TRT1’in beklemediği bir reyting sonucu ile karşılaşması çok muhtemel.

İşte dizinin 3. tanıtım filmi:

Komik, esprili sahneleriyle olduğu kadar duygu yüklü senaryosuyla da dikkat çekecek ve kısa sürede seyircilerin gönüllerinde taht kuracak dizinin ilk bölümü, 16 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de yayınlanacak.

Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan’ın üstlendiği, senaryosunu Bahar Filiz Ekinci’nin kaleme aldığı dizide, başrolleri İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüboğlu ve Hakan Bilgin paylaşıyor.

Ege'nin Hamsisi dizisi daha başlamadan can sıkıcı bir durum var! 7

Bölgelerinin muhteşem lezzetlerini sunan Karadenizli ve Egeli iki restoran sahibinin çevresinde gelişen komik, duygusal, eğlenceli olaylarla, iki farklı bölge kültürünün naif karşılaşmasının anlatıldığı dizi, yaz sezonuna damgasını vuracak.

EGE’NİN HAMSİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İlk bölümü, 16 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de ekranlara gelecek olan “Ege’nin Hamsisi” dizisinin çekimlerinin Karadeniz etabı, Rize’nin Çamlıhemşin, Fındıklı ve Güneysu ilçelerinde yapıldı. Dizinin Ege çekimleri ise bölgenin incisi İzmir Seferihisar’a bağlı Sığacık’ta gerçekleştiriliyor.

Yayin Tarihi: Her Pazartesi – 20.00