Ana sayfa Dizi Fragmanları Ege’nin Hamsisi dizisinde Asuman Dabak’ın bu hallerini mutlaka izleyin!

Ege’nin Hamsisi dizisinde Asuman Dabak’ın bu hallerini mutlaka izleyin!

tarafından ker_def
FİKRET, ÖRDEĞİ NURİ’Yİ KAYBETTİ

Ege’nin Hamsisi dizisinin 7. bölümü Pazartesi akşamı izleyicilerle TRT 1 ekranında buluşacak.

Dizinin en renkli karakterlerinden birisi de Asuman Dabak’ın canlandırdığı Fikret…

Dabak hayranlarına tadından yenmez bir oyunculuk sunuyor.

Çok sevdiği ve yanından hiç ayırmadığı ördeği Nuri’yi kaybeden Ege’nin Hamsisi’nin Fikret Halası (Asuman Dabak), dağ taş dolaşıyor onu arıyor, uçan kuşa bile onu soruyor…

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren reyting rekorları kırarak tüm kategorilerde birinci olan ve izleyicilerin gönüllerinde taht kuran Ege’nin Hamsisi, her bölümünde eğlenceli ve keyifli sahneleriyle ilgi odağı oluyor. Dizinin 27 Ağustos Pazartesi akşamı TRT 1 ekranlarına gelecek 7. Bölümünde, Fikret halanın (Asuman Dabak) maceralarına tanıklık edeceğiz.

Çok sevdiği ve Karadeniz’den Ege’ye göç ederken yanında getirdiği ördeği Nuri’yi kaybeden Fikret hala, kasabanın her sokağını dolaşarak vatandaşlara, esnaflara, hatta sokak hayvanlarına bile onu sorar… Nuri’nin fotoğrafını boynuna takan, çerçeveletip eline alan Fikret hala duvarlara ‘kayıp aranıyor’ ilanı bile asar…

Ege'nin Hamsisi dizisinde Asuman Dabak'ın bu hallerini mutlaka izleyin! 7

Kendisini terkeden nişanlısının ismini verdiği ördeği Nuri olmadan hayata küsen Fikret hala ona kavuşabilecek mi? Ege’nin Hamsisi’nin neşe kaynağı Fikret halanın yüzü gülecek mi? Dizinin 7. Bölümünde TRT 1’de izleyeceğiz.

Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Ufuk Hakan Eren’in üstlendiği Ege’nin Hamsisi’nde başrolleri, İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüboğlu, Haldun Boysan, Uğur Demirpehlivan, Hakan Bilgin, Cem Cücenoğlu, Mustafa Şen, Bengi Öztürk ve Utku Ateş paylaşıyor.

Ege’nin Hamsisi’nin 7. Bölümü 27 Ağustos Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de yayınlanacak.

İşte 7. bölüm fragmanı: