Ana sayfa Dizi Haberleri Ege’nin Hamsisi dizisinde kavga yok, romantizm var bu kez!

Ege’nin Hamsisi dizisinde kavga yok, romantizm var bu kez!

tarafından zk zk
Ekranların neşesi, ailelerin gözdesi Ege’nin Hamsisi, 10 Aralık Pazartesi akşamı TRT 1’de ekrana gelecek 20. Bölümünde yine büyük beğeni toplayacak.

Şevket’in (Uğur Çavuşoğlu) ölümcül bir hastalığı olduğunu zanneden Melahat (İclal Aydın) ona moral olsun diye bir sürpriz hazırlar. Daha önce Rize’ye gittiklerinde kendilerine Karadeniz’i gezdiren Şevket’i Ege turuna çıkaracaktır. Bu arada İzmir’e gittiklerinde Suriyeli göçmen kız Ayşa’yı ziyaret imkanı da bulacaklardır.

Şevket’e Ege’nin incisi İzmir’i gezdiren Melahat, onunla bol bol hatıra fotoğrafı da çektirir… Restoran rekabetiyle başlayan, dünürlük aşamasında had safhaya çıkan gerginlikleri unutan Melahat ve Şevket, burada İzmir’in tadını çıkarıp sağlam bir dostluğun temelini atarlar.

Ege'nin Hamsisi dizisinde kavga yok, romantizm var bu kez! 7

İzmir Çocuk Esirgeme Kurumu’na giderek küçük Ayşa’yı da ziyaret eden kahramanlarımız veda vakti geldiğinde oldukça duygusal anlar yaşar…

Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Ufuk Hakan Eren’in üstlendiği, senaryosunu Tayfun Güneyer’in kaleme aldığı Ege’nin Hamsisi’nde İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Peker Açıkalın, Eser Eyüboğlu, Haldun Boysan, Uğur Demirpehlivan, Hakan Bilgin, Cem Cücenoğlu, Mustafa Şen, Bengi Öztürk, Eylül Demirpehlivan, Kemal Zeydan, Buse Meral, Celal Öztürk, Muharrem Bayrak, Selahattin Töz ve Ceyda Saltadal rol alıyor.

Ege’nin Hamsisi’nin 20. Bölümü, 10 Aralık Pazartesi 20.00’de TRT 1 ekranlarına gelecek.