Ana sayfa Dizi Haberleri Ege’nin Hamsisi dizisinde şok veda! Diziden ayrılanlar için veda yazısı şaşırttı!

Ege’nin Hamsisi dizisinde şok veda! Diziden ayrılanlar için veda yazısı şaşırttı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
TRT 1 ekranlarında yayınlanan Ege’nin Hamsisi dizisinin kamera arkası ekibi, diziden ayrılıyor.

Yaz sezonuna bambaşka bir hava getiren ve reytingleri de iyi giden diziden ekibin büyük kısmının ayrılıyor olmasına kimse anlam veremedi!

İclal Aydın’ın kendi instagram hesabından tüm ekiple birlikte yaptığı selfie’yi paylaşıp yazdığı veda, okuyanları da şaşırttı.

İlk 3 bölümüyle reytinglerde Total, Ab ve ABC+1 kategorilerinde de birinci olan ve sosyal medyada çok konuşulan dizinin teknik ekibi değişiyor.
Ege'nin Hamsisi dizisinde şok veda! Diziden ayrılanlar için veda yazısı şaşırttı! 7

Dizide İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Haldun Boysan, Mustafa Şen, Eser Eyüboğlu, Cem Cücenoğlu, Hakan Bilgin rol alıyor.

5. bölüm çekimlerini de bitiren ekip, diziye veda etti. Dizide çalışanların ve oyuncuların sosyal medya hesaplarından yazdıkları vedalarla ortaya çıkan durum, reytingleri iyi olan dizinin gidişatını etkiler mi henüz bilemiyoruz ancak tüm hikayenin kurulmasında büyük emekleri olan set emekçilerinin ayrılışına, İclal Aydın’dan da duygusal bir veda geldi.

İclal Aydın, hesabında şunları yazdı:

“Yayınlanan üç bölümü ile üç hafta da üç kategoride birincilik alan Ege’nin Hamsisi kamera arkası ekibi bugün çekilen beşinci bölümün son sahnesi ile görevlerini yeni bir ekibe devrederek yeni maceralara doğru yola çıktılar❤️ Onlarla helalleşirken ne yalan söyleyeyim çok ağladım. Yaşlanıyorum galiba sevdiğim, alıştığım, güldüğüm insanlardan ayrılmak her geçen gün daha zor geliyor bana? Ama hayat bu değil mi zaten… Kalbimi bir kez bile kırmadan giden tüm arkadaşlarıma her şey için çok teşekkür ediyorum. Allah işinizi gücünüzü rast getirsin❤️ Siz yeni projelere koşarken biz kaldığımız yerden bütün çabamızla, yeni gelen arkadaşlarımızla devam edeceğiz inşallah. Yolunuz açık olsun?”