Ana sayfa Dizi Haberleri Ege’nin Hamsisi dizisinde Zeynep, Deniz’den intikam alıyor!

Ege’nin Hamsisi dizisinde Zeynep, Deniz’den intikam alıyor!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarının en sevilen dizilerinden Ege’nin Hamsisi’nde bu hafta yine birbirinden renkli, eğlenceli olaylar yaşanırken, bazı sahnelerde heyecan doruğa çıkacak. Dizinin 18. yeni bölümü 26 Kasım Pazartesi akşamı TRT1 ekranında izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümde neler olacağının detayları da ortaya çıktı.

Zeynep, Deniz’den İntikam Alıyor

Rize’de nişanlandığı Deniz’in kendisini terk ettiğini nişan yüzüğüyle birlikte bir veda mektubundan öğrenen Zeynep, intikam kılıçlarını kuşanır. İzmir’de bulduğu yeni işte ise onu hiç beklemediği müthiş bir sürpriz beklemektedir…

Melahat’ı Bekleyen Büyük Tehlike!

Nişanı atıp memleketine yeni dönen oğluna kol kanat geren mahallenin iyilik perisi Melahat, bu kez Suriyeli göçmenlere yardım elini uzatır. Restoranının önüne gelen Suriyeli küçük kız çocuğuna sahip çıkan ve ona ailesini bulma sözü veren Melahat, kendisini bekleyen tehlikelerden habersizdir. Küçük kızın ailesinin öldüğünü öğrenen Melahat, onu göçmen kaçakçılarının elinden kurtarmak isterken korkunç bir olayın tam ortasına düşer…

Ege'nin Hamsisi dizisinde Zeynep, Deniz'den intikam alıyor! 7

Ege’nin Hamsisi’nin 18. Bölümü, eğlenceli, keyifli ve heyecan dozu yüksek sahneleriyle ilgi odağı olacak, soluk soluğa izlenecek. Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz’in üstlendiği dizinin, yönetmenliğini Ufuk Hakan Eren, senaryosunu ise Tayfun Güneyer kaleme alıyor.

Usta oyuncu kadrosuyla göz dolduran Ege’nin Hamsisi’nde aynı zamanda sanat dünyasının genç yetenekleri de bir araya geldi. Egenin Hamsisi’nde İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüboğlu, Haldun Boysan, Uğur Demirpehlivan, Hakan Bilgin, Cem Cücenoğlu, Mustafa Şen, engi Öztürk, Eylül Demirpehlivan, Kemal Zeydan, Buse Meral, Celal Öztürk, Muharrem Bayrak, Selahattin Töz ve Ceyda Saltadal rol alıyor.

Ege’nin Hamsisi’nin 18. Bölüm, 26 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT1’de!