Ana sayfa Dizi Haberleri Ege’nin Hamsisi’nde çıkan yangın, mahalleyi gözyaşlarına boğacak!

Ege’nin Hamsisi’nde çıkan yangın, mahalleyi gözyaşlarına boğacak!

tarafından zk zk

Ekranların renkli, eğlenceli, sıcak aile dizisi Ege’nin Hamsisi, 22 Ekim Pazartesi akşamı TRT 1 ekranlarına gelecek 14. Bölümüyle izleyenleri hem güldürecek hem de hüzünlendirecek.

Müstakbel kayınpederinin attığı tokat sonrası onun restoranından ayrılan ve köprüleri atan Deniz (Uraz Kaygılaroğlu), büyük aşkı Zeynep (Bestemsu Özdemir) uğruna barış ilan etmeye karar verir. Firtuna Şevket’in (Uğur Çavuşoğlu) takasını tamir eden Deniz, müstakbel kayınpederiyle açıldığı denizde aradaki buzları eritir…

Son zamanlarda üst üste yaşanan olaylar Şevket ve Melahat arasındaki gerginliği doruğa çıkarır… Kahramanlarımız, kavga etmek yerine eski bir Anadolu geleneğini Karadeniz’e uyarlayarak karşılıklı aşık atışması yaparlar… Kemençe eşliğindeki Karadeniz usulü aşık atışmasına aile bireyleri de eşlik eder, renkli görüntüler yaşanır…

Ege'nin Hamsisi'nde çıkan yangın, mahalleyi gözyaşlarına boğacak! 7

Mahallede kimliği belirsiz kişilerce çıkarılan bir yangın, Seferihisar-Sığacık futbol karşılaşmasında eğlenceli saatler geçiren mahalleliyi gözyaşlarına boğar… Yangın söndürülebilecek mi? Zaman zaman yaşadıkları küskünlükleri başlarına gelen acı olaylarda unutarak kenetlenen, birlik ve dayanışmanın en güzel örneğini sergileyen kasaba halkı bu korkunç geceyi atlatabilecek mi?

Ege’nin Hamsisi’nin soluk soluğa izlenecek 14. Bölümü, 22 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına geliyor.

Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz’in üstlendiği dizinin, yönetmenliğini Ufuk Hakan Eren, senaryosunu ise Tayfun Güneyer kaleme aldı.

Usta oyuncu kadrosuyla göz dolduran Ege’nin Hamsisi’nde aynı zamanda sanat dünyasının genç yetenekleri de bir araya geldi. Egenin Hamsisi’nde İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüboğlu, Haldun Boysan, Uğur Demirpehlivan, Hakan Bilgin, Cem Cücenoğlu, Mustafa Şen, Bengi Öztürk, Utku Ateş, Eylül Demirpehlivan, Kemal Zeydan, Ali Akdal, Buse Meral, Celal Öztürk, Büşra Şenol, Muharrem Bayrak, Selahattin Töz ve Ceyda Saltadal rol alıyor.

Ege’nin Hamsisi 14. Bölüm fragmanı