Ana sayfa Dizi Haberleri Ege’nin Hamsisi’ne, Sen Anlat Karadeniz taklidi eleştirisi!

Ege’nin Hamsisi’ne, Sen Anlat Karadeniz taklidi eleştirisi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
TRT1 ekranlarında yeni başlayan Ege’nin Hamsisi dizisi, Karadeniz ve Ege esintileri arasında ekrana girdi.

Dizi ilk bölümüyle büyük beğeni topladı. Komedi ağırlıklı dizide Uraz Kaygılaroğlu ve Bestemsu Özdemir ikilisi de ekran partneri olarak birbirlerine yakıştırılıyor.

Komik, esprili sahneleriyle olduğu kadar duygu yüklü senaryosuyla da dikkat çeken dizi, ilk bölümüyle reytingin zirvesine oturmayı da başardı.

Total ve AB kategorilerinde aldığı reytingle zirveye çıkan dizi, izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

Bu arada dizinin hikayesini Sen Anlat Karadeniz’e benzetenler, diziye rakip olarak görmeye başladı bile.

Sen Anlat Karadeniz’in sezon arasında yaşanan değişiklikler izleyiciyi endişelendirirken, yeni sezonda Ege’nin Hamsisi ile yarışacak gibi duruyor.

Ege'nin Hamsisi'ne, Sen Anlat Karadeniz taklidi eleştirisi! 7

Sen Anlat Karadeniz dizisinin senaristi ve yönetmenlerinden birinin değişmesiyle dizinin yeni bölümlerinin eski havasını verip vermeyeceği merak konusu. Ege’nin Hamsisi ise yaz sezonunda ekrana gelerek yerini garantileyecek gibi duruyor.

Bu arada sosyal medyada da Ege’nin Hamsisi’ne Sen Anlat Karadeniz taklidi eleştirisi yapılmaya başlandı bile!

Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan’ın üstlendiği, senaryosunu Bahar Filiz Ekinci’nin kaleme aldığı dizide, başrolleri İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüboğlu ve Hakan Bilgin paylaşıyor.

Bölgelerinin muhteşem lezzetlerini sunan Karadenizli ve Egeli iki restoran sahibinin çevresinde gelişen komik, duygusal, eğlenceli olaylarla, iki farklı bölge kültürünün naif karşılaşması anlatılıyor.

EGE’NİN HAMSİSİ 1. BÖLÜM VE TÜM VİDEOLAR, SAHNELER İÇİN TIKLAYIN

“Ege’nin Hamsisi” dizisinin çekimlerinin Karadeniz etabı, Rize’nin Çamlıhemşin, Fındıklı ve Güneysu ilçelerinde yapıldı. Dizinin Ege çekimleri ise bölgenin incisi İzmir Seferihisar’a bağlı Sığacık’ta gerçekleştiriliyor.

İşte sosyal medyadan gelen eleştirilerden bir tanesi:

EGE’NİN HAMSİSİ DİZİSİNDE HER ŞEYİ BERBAT EDEN SORUN