Ana sayfa Dizi Haberleri Ne Kardeşlerim ne Yalı Çapkını ne de Alparslan! Bir numaralı dizi Çöp Adam!

Ne Kardeşlerim ne Yalı Çapkını ne de Alparslan! Bir numaralı dizi Çöp Adam!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya ortamında diziler arasındaki popülerlik yarışını ölçen Digilup ajansının ortaya koyduğu sonuçlar Ömer dizisinin ne kadar başarılı bir çıkış sergilediğini gösteriyor. Son 1 aylık süreçte dizilerin sosyal medyadaki yansımaları üzerinden oluşturulan en çok konuşulan yapımlarla ilgili listenin birinci sırasında açık farkla Çöp Adam dizisi yer alıyor.

Star TV ekranında çarşamba akşamları yayınlanan ve Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu ikilisini başrolde buluşturan Çöp Adam, 776bin 400 ileti ile zirvenin sahibi oldu. Reytinglerine bakıldığında güçlü bir izleyici desteğini de yanında görmekte olduğumuz Çöp Adam, etkileyici bir hikayeye sahip. Dizinin oyuncu kadrosunun da karakterlerin ruhunu izleyicilere iyi bir şekilde yansıtması, ekran başında seyir zevki yaratıyor.

Çöp Adam dizisi son 1 aylık süreçte sosyal medyada yapılan araştırmada en çok konuşulan dizi projesi olarak çok önemli rakiplerini geride bıraktı.

İkinci sırada yer alan Emanet dizisi, Kanal 7’de yayınlanıyor ve günlük bir yapım. Halil İbrahim Ceyhan gibi sosyal medyada çok etkili bir çıkış yapan başrol oyuncusuna sahip olması diziye sosyal medyada iyi bir konum kazandırmış gibi gözüküyor.

Tuzak dizisi de tv8 ekranında artık Cuma akşamları yayınlanıyor ve Akın Akınözü ile Bensu Soral partnerliği çok geniş bir izleyici grubunu etkiledi. Ancak Tuzak dizisinin reytinglerde iyi olmadığını, buna karşın sosyal medya yansımasının çok güçlü olduğu Digilup’ın araştırmasına da yansımış durumda.

Kızılcık Şerbeti listenin dördüncü sırasında yer alırken, sezonun en başarılı projesi olarak öne çıkan Yalı Çapkını dizisinin beşincilikte kalması da ilginç bir durumu ortaya koydu.

En iyi reytingleri almak, Yalı Çapkını dizisine sosyal medyada en çok konuşulan dizi olmasını sağlamamış gözüküyor.

Yürek Çıkmazı dizisi altıncı, Alparslan yedinci, Kardeşlerim sekizinci, Veda Mektubu dokuzuncu ve Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi ise listenin onuncu sırasında yer alıyor.

Ne Kardeşlerim ne Yalı Çapkını ne de Alparslan! Bir numaralı dizi Çöp Adam! 7