Ana sayfa Dizi Haberleri Ego dizisinde ‘yok artık bu da olmaz’ denilen her şey olacak!

Ego dizisinde ‘yok artık bu da olmaz’ denilen her şey olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetes.com / Detay – Erkeğe Güven Olmaz ismi verilen ve EGO kısaltması ile bilinen Fox TV’nin yeni dizisinde ilk 4 bölüm geride kaldı. Pazar akşamları yayınlanan dizinin başrolünde Melisa Aslı Pamuk ile Alperen Duymaz bulunuyor. Dizinin hikayesinde ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Bir yanda Sibel ile Erhan arasında yaşananlar, diğer tarafta Elif’in kendini kaybetmesi ve hamile olma ihtimalinin fragmana yansıması ile birlikte ‘yok artık bu da olmaz’ denilen olayların dizide birbiri ardına olmaya başladığı görülüyor.

Elif hamile mi, yoksa hamilelik testi Sibel’in mi? Dizi hayranları ne olacağını çok merak ediyor. Dizide Elif’e yakınlaşan Tuncay karakterinde Ahmet Kayakesen’in serseri bir erkek karakteri ile ekranda yer alması da izleyicileri şaşırttı. Ünlü oyuncu şimdiye kadarki rollerinden çok farklı bir rolle ekranda yer alıyor.

Ego dizisinde 'yok artık bu da olmaz' denilen her şey olacak! 8

EGO dizisinde, önümüzdeki bölümlerde Erhan ile Sibel ilişkisinde de savrulmalar yaşanacak gibi gözüküyor.

Dizinin pazar akşamı yayınlanacak 5. yeni bölümünde Erhan ile Elif’in yeniden bir araya gelme ihtimali de göz önünde bulundurulur ise, Sibel’in bu duruma izin vermeyeceğini de izleyiciler iyi bilecektir.

İlişkiler üzerine yapılan hikayelerin izleyicileri ne kadar çok etkilediği bilenin bir gerçek ve EGO dizisi de bu güçlü izleyici dönüşünden faydalanmak istiyor.

Pazar akşamlarının alternatif yapımlarından birisi olmaya çalışan EGO, geniş bir izleyici kitlesi de oluşmaya başladı.

Ego dizisinde 'yok artık bu da olmaz' denilen her şey olacak! 9

Melisa Aslı Pamuk ile Alperen Duymaz ikilisini birbirlerine çok yakıştıran dizi hayranları, hikayede evlenmek üzere olan bir genç kadının hayallerinin yıkılmış olduğu gerçeğini de pek önemsemiyor gibi gözüküyor.

Elif’in de Tuncay’a yakınlaşarak kendini kaybetmesi ile birlikte EGO dizisi de çarpık ilişkiler üzerinden yürüyen bir hikaye noktasına doğru sürükleniyor.

Bir izleyici diyor ki, “Erhan karar versin kiminle evleneceğine.” Bir başka izleyici ise, “Elif kimden hamile?” diye soruyor. Tabii ki hamilelik testinin Elif’in olmayabileceğini de düşünmek lazım.

Dizideki erkek karakterlerin de ilişkiler konusundaki sıkıntılı halleri, hikayeyi daha mı ilginç bir hale getirecek yoksa, izleyicileri rahatsız mı edecek şimdilik bekleyip görmek lazım.