Ana sayfa Sosyal Medya Ekin Koç, haksızlık imaları yapılan eski dizisine rakip oldu!

Ekin Koç, haksızlık imaları yapılan eski dizisine rakip oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ekin Koç, geçen sezon TRT1 ekranında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde çok önemli bir çıkışa imzasını attı. Oyuncu Ahmet Sencer isimli karakteri canlandırdı ve çok da başarılı bir performans ortaya koydu.

Dizinin başrolünde yer alan Ekin Koç, imajıyla da hayranlarını mest etti. Dizideki güçlü bir karakter olan Ahmet Sencer’e çok yakıştırılan oyuncunun rolünün tek sezonluk olmsası ise eleştiri konusu yapıldı. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin tüm oyuncuları ile yollar ayrıldı. Bir tek Mehmet Özgür, yeni sezonda yeni dizide yerini aldı.

TRT1’in yeni sezonda Alparslan Büyük Selçuklu olarak yayınlayacağı dizinin hazırlıkları sürüyor. Geçen sezon Sultan Melikşah’ın hikayesi anlatıldı ve tek sezonda bitirildi. Bu sezon ise Melikşah’ın babası Alparslan’ın hikayesi anlatılacak. Yani dizide hikaye geriye doğru gidecek. İşte bu nedenle de tüm oyuncular ile yollar ayrılmak durumunda kaldı.

Ekin Koç, haksızlık imaları yapılan eski dizisine rakip oldu! 7

Ekin Koç hayranları ise Uyanış Büyük Selçuklu macerasının tek sezon olmasına çok üzüldü. Çünkü ortaya büyük bir emek koyan ekip ve izleyicilerin de gönlünü kazanan bir karakter vardı. Dizi hayranları sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarda bunun bir haksızlık olduğunu ve tüm ekibin verdiği büyük mücadelenin tek sezonda bitirilmesinin doğru olmadığını ifade etmişlerdi.

Ekin Koç, yeni sezonda ise Alparslan Büyük Selçuklu dizisine rakip olacak. Üç Kuruş isimli Show TV dizisinde başrolde yer alan Ekin Koç’u hayranları bu sefer çok farklı bir karakterde izleyecek. Ünlü oyuncu, Polis Efe karakterini canlandıracak.

Roman mahallesinde geçen bir hikayeyi anlatacak olan Üç Kuruş dizisinde Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç başrolleri paylaşıyor.

Üç Kuruş dizisi çok yakında pazartesi akşamları başlayacak. Alparslan Büyük Selçuklu da yakın bir zaman içinde ekranda olacak.

Ekin Koç, eski dizisi ve ekip arkadaşları ile reyting yarışına girişecek. Bakalım Üç Kuruş mu yoksa Alparslan dizisi mi reytinglerde öne çıkacak? Bekleyip göreceğiz.