Ana sayfa Sinema Ekin Mert Daymaz bir ilki gerçekleştirmenin heyecanı içinde!

Ekin Mert Daymaz bir ilki gerçekleştirmenin heyecanı içinde!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çilek Kokusu’yla kariyerinin çıkışını yapan Ağlama Anne, Payitaht Abdülhamid, Savaşçı gibi dizilerde rol alan Ekin Mert Daymaz çok yakında ilk filmiyle hayranlarının karşısına çıkacak. Yakışıklı oyuncunun başrolü Ege Kökenli ile paylaştığı film Obsesyon’un çekimleri başladı.

Yönetmenliğini Eray Altay’ın yaptığı filmde başrolleri Ekin Mert Daymaz ve Ege Kökenli paylaşıyor. Filmin çekimleri başladı. Ekin Mert Daymaz senaryoyla birlikte poz verdi. Film özellikle Ekin Mert Daymaz hayranları tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.

NE Film tarafından çekilen Obsesyon, Ekin Mert Daymaz’ın kariyerinin ilk filmi olacak. Filmin İstanbul’un farklı semtlerinde gerçekleştirilecek çekimlerinin üç hafta sürmesi bekleniyor. Okuma provaları biten filmin çekimlerine başlandı.

Ekin Mert Daymaz bir ilki gerçekleştirmenin heyecanı içinde! 8

Projede yer alacak yeni isimler de ortaya çıktı. Sarp Can Köroğlu ile Burcu Karakaya, Obsesyon filminin ekibine katıldı. Filmin önümüzdeki yıl gösterime girmesi bekleniyor.

Bu arada Ekin Mert Daymaz hayranlarını çok sevindirecek bir haber daha var. Yakışıklı oyuncu Bein Connect platformunda yayınlanacak olan Hayaller ve Hayatlar isimli dizide rol alacak. Melisa Aslı Pamuk ile bu dizide partner olan oyuncu, hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Ekin Mert Daymaz bir ilki gerçekleştirmenin heyecanı içinde! 9

Ekin Mert Daymaz en son Savaşçı isimli dizide rol almıştı. Yakışıklı oyuncu dört sezon büyük başarıyla devam eden diziye beşinci sezonda dahil olmuştu. Ancak dizinin eskisi kadar ilgi görmemesi nedeniyle sadece 10 bölüm yayınlanması oyuncu adına bir şanssızlık olmuştu.

Savaşçı dizisinde farklı bir tecrübe yaşayan ünlü oyuncu, yeni dönemde yer alacağı yapımları da belirledi. Kendisine gelen teklifler arasından hem bir dijital dizi hem de sinema filmini beğenen oyuncu, yeniden setlere dönüş yaptı.