Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ekin Mert Daymaz ile sevgilisi Eken Mert Daymaz’ın tatil halleri!

Ekin Mert Daymaz ile sevgilisi Eken Mert Daymaz’ın tatil halleri!

tarafından ker_def

Murat Boz ile aşkıyla tanınan ve sonrasında gündemden düşmeyen Eliz Sakuçoğlu şimdilerde oyuncu sevgilisi sevgilisi Ekin Mert Daymaz ile gününü gün ediyor.

Eliz Sakuçoğlu ve sevgilisi Ekin Mert Daymaz önceki gün Moon Beach’teydi.

Yan yana sohbet edip ayrı ayrı denize giren iki sevgili kendilerini görüntüleyen gazetecileri fark edince suya beraber girmedi.

Sakuçoğlu yüzerken telefonla konuşan Daymaz suda sevgilisini yalnız bıraktı.

ELİZ SAKUÇOĞLU KİMDİR?

Eliz Sakuçoğlu, 1984 yılında Antakya‘da doğmuştur. Bir kardeşi vardır. Altı yaşındayken ailesiyle birlikte Almanya‘ya taşınmış ve Bremen’de yaşamaya başlamış, eğitimini bu şehirde almıştır. 14 yaşındayken Bremen’de harçlığını çıkartmak amacı ile bir mağazada çalışmaya başladı. Bremen’de ünlü isimlerin alışveriş yaptığı bir mağazanın atölyesinde tasarımcı olarak çalıştı. Eliz Sakuçoğlu, annesiyle babasının 1992 yılında boşanmasının ardından 2005 yılında İstanbul’a taşınmış, Gaye Sökmen Ajans ile anlaşarak fotomodellik yapmaya başlamıştır.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde sekiz ay kadar eğitim aldıktan sonra; Hülya Koçyiğit, Ediz Hun gibi ünlü isimlerin oynadığı Asla Unutma dizisinde 2005 yılında 3 bölüm rol aldı.

Eliz Sakuçoğlu, 2006 yılında Acun Ilıcalı‘nın sunuculuğunu yaptığı ve çekimleri Arjantin‘de yapılan Fear Factor yarışmasına katılarak birinci oldu ve büyük ödül 50 bin TL kazandı. İmaj danışmanlığı, oyunculuk, moda tasarımcılığı ve fotomodellik gibi kimlikleri bulunan Sakuçoğlu, birçok ünlü isme kliplerinde giyecekleri kıyafetleri hazırladı.

Eliz Sakuçoğlu iyi derecede İngilizce, Fransızca ve Almanca bilmektedir.

Eliz Sakuçoğlu, 10 Ekim 2008‘de Almanya‘nın Passau kentinde şarkıcı Murat Boz ile evlendi. 14 Ağustos 2012 tarihinde Diyarbakır‘ın ilçesi Hazro’da Asliye Hukuk Mahkemesi’nde anlaşmalı olarak boşandı. Elifz Sakuçoğlu’nun kız kardeşi Duygu Sakuçoğlu ameliyatla erkek oldu ve ismini ise Poyraz Sakuçoğlu olarak değiştirdi.

Ekin Mert Daymaz ile sevgilisi Eken Mert Daymaz'ın tatil halleri! 7

EKİN MERT DAYMAZ KİMDİR?

Son dönemin genç yeteneklerinden Ekin Mert Daymaz, 1990 yılında Hollanda’da dünyaya geldi. 1990 Hollanda doğumlu oyuncu ve manken olan Daymaz, Best Model Of The World yarışmasında 3. olduktan sonra Not Defteri dizisi ile oyunculuk kariyerine başladı ancak asıl çıkışını Çilek Kokusu dizisiyle yaptı. 2015 yapımı dizide Demet Özdemir ve Yusuf Çim ile başrolü üstlendi. Bir dönem meslektaşı Hande Erçel ile beraber olan Ekin Mert Daymaz, uzun süredir magazin sayfalarında yer almıyordu