Ana sayfa Dizi Haberleri Ekin Mert Daymaz ile Yusuf Çim, Çilek Kokusu’ndan yıllar sonra yeniden dizide buluştu!

Ekin Mert Daymaz ile Yusuf Çim, Çilek Kokusu’ndan yıllar sonra yeniden dizide buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2022 yılı yeni dizilerle renkli başladı… Erkek Severse isimli diziyle hayranların bein connect platformuna olan ilgisi şimdi de bir başka dizi Hayaller ve Hayatlar ile daha da artacak…

Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu gibi dört önemli kadın başrol oyuncusunun yer aldığı Hayaller ve Hayatlar aslında kadın dizisi olarak öne çıkıyor. Ama bu dizide de jönler var… Hayallerinin peşinden koşan dört kadın oyuncuya 3 genç isim eşlik edecek.

Yusuf Çim, Serkay Tütüncü, Ekin Mert Daymaz karizmalarıyla diziye büyük renk katarken, gençlerin çok sevecekleri bir iş geliyor…. Henüz ne zaman yayınlanacağı açıklanmayan dizinin afişi çok dikkat çekti.

Ekin Mert Daymaz ile Yusuf Çim, Çilek Kokusu'ndan yıllar sonra yeniden dizide buluştu! 8

Fragmanı da yayınlanan dizinin yapımcılığını NGM Media üstlendi. Altan Dönmez’in yönetmen olduğu dizinin hikayesini Yelda Eroğlu yazdı. Halil İbrahim Kurum, Özge Özacar gibi isimlerin de yer aldığı Hayaller ve Hayatlar’da güzellikleri ile etkileyecek kadınların yanı sıra yakışıklı adamlar da hikayeye güç katacak.

Yusuf Çim, Serkay Tütüncü ile Ekin Mert Daymaz hayranları dört yakın arkadaşın aşk hayatının içinde yer alacak. Farklı hayatlar ve hayaller ile gerçekler arasındaki çatışmanın izleyicilerle buluşacağı dizinin gençlere yönelik bir yapım olması da önemli bir detay olarak dikkatleri çekiyor.

1991 yılında dünyaya gelen Yusuf Çim ise oyunculuk, sunuculuk ve şarkıcılık yapıyor. Çilek Kokusu isimli dizide Burak karakteri ile oyunculuk kariyerinde etkili bir çıkış yapan Yusuf Çim, en son geçen sezon Akrep isimli dizide Aras karakterini başarıyla canlandırdı.

Ekin Mert Daymaz ise 1990 yılında dünyaya geldi. 2014 yılında oyunculuğa başlayan Daymaz, bir yıl sonra Yusuf Çim’in de rol aldığı Çilek Kokusu isimli dizide Volkan karakterini canlandırmıştı. İki genç oyuncu yıllar sonra yeniden bir dizide buluştu. Hayaller ve Hayatlar’da karizmasıyla birlikte yeteneklerini de sergileyecek olan Ekin Mert Daymaz, geçen sezon Savaşçı dizisinin beşinci sezonunda yer almıştı.

Ekin Mert Daymaz ile Yusuf Çim, Çilek Kokusu'ndan yıllar sonra yeniden dizide buluştu! 9

1991 yılında İzmir’de dünyaya gelen Serkay Tütüncü, son dönemde başarılı performansları ile çok konuşulan bir isim oldu. Geçen sezon Masumiyet dizisindeki performansı ile takdir toplayan oyuncu, 7 ay sonra yeniden setlere çıktı ve Sergen karakteri ile dizide yer alacak.