Ana sayfa Sosyal Medya Ekranda dram, kamera arkasında halay! Bir Küçük Gün Işığı setinde eğlence tavan yaptı!

Ekranda dram, kamera arkasında halay! Bir Küçük Gün Işığı setinde eğlence tavan yaptı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Atv’nin Pazartesi akşamları yayınlanan dizisi Bir Küçük Gün Işığı, dram dolu hikayesi ile izleyenleri kimi zaman gözyaşlarına boğuyor. Berk Oktay ve Seray Kaya ile birlikte dizinin küçük oyuncusu Azra Aksu, hikayede herkesin mutluluklarını dört gözle bekledikleri, ancak zor günler yaşayan karakterlerine hayat veriyorlar.

Elif, Fırat ve Güneş olarak çok sevilen üç oyuncu da başarılı partnerlikleri ile ekranda beğeni topluyorlar.
Bir Küçük Gün Işığı, NG Medya imzalı bir dizi. Eylül ayında ekrana gelmeye başlayan ve kemik bir izleyici grubu tarafından merakla izlenen dizi, bu hafta 17. bölümü ile ekradaydı.

Yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın üstlendiği, senaryosunu Özgür Evren Heptürk’ın kaleme aldığı dizide Seray Kaya’nın oynadığı Elif’in arkadaşı Fulya’ya hayat veren Gizem Ünsal da yine dizinin sevilen isimlerinden birisi. İki oyuncunun ekran önünde olduğu kadar, kamera arkasında da iyi anlaştıkları yaptıkları paylaşımlara yansıyor.

Seray Kaya’nın sosyal medya hesabından yaptığı bazı paylaşımlar, kamera önünde her ne kadar dram dolu bir hikaye anlatılıyor olsa da kamera arkasında yorucu olduğu kadar keyifli ve eğlenceli bir set ortamının da olduğunu ortaya koymakta!

Gizem Ünsal ve Seray Kaya’nın karşılıklı oyun havalarıyla coştukları o anlarda Berk Oktay da iki oyuncuya eşlik ediyor. Dizinin 17. bölüm sonunda Elif ve Fırat’ın nikah sahnesi öncesinde oldukları kıyafetlerinden anlaşılan oyuncular, bu sahnenin devamını merakla bekleyen izleyicilere, o anların kamera arkasını da gösterdiler!

İşte Seray Kaya ve Gizem Ünsal ile oyun havalarıyla coşup oynadıkları o anlar…

Seray Kaya ve Gizem Ünsal’ın dizinin bir başka sahnesinin çekiminde de yine eğlenceli anlar yaşadıkları yaptıkları sosyal medya paylaşımıyla görüldü! Araba içi bir sahnede iki oyuncunun kayıt denmesini beklerken nasıl eğlendiklerini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…