Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim’in hayranları alternatif bir afiş hazırladı!

Kardeşlerim’in hayranları alternatif bir afiş hazırladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin fenomen dizisi Kardeşlerim, üçüncü sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanıyor. Ekrana geldiğinden bu yana birçok oyuncusu ayrılan dizinin afişi hala değişmeyince izleyici alternatif bir tane yarattı.

Kardeşlerim dizisi üçüncü sezonuna girerken bugüne kadar birçok önemli oyuncusu ekibe veda etti. En önemlisi hiç kuşkusuz dört kardeşten en büyüğü olan Kadir’in ayrılığıydı. Kadir senaryo gereği ayrılırken onu canlandıran Halit Özgür Sarı da diziden ayrılmıştı.

Halit Özgür’ün yanı sıra bugüne kadar Kardeşlerim’in birçok karakteri artık ekipte yer almıyor. Dolayısıyla dizinin eski afişi de artık hükmünü yitirmiş durumda. Ancak Kardeşlerim’in yapım ekipi dizinin afişini hala yenilememekte inat ediyor. Bu durum karşısında dizinin bir hayranı kendi alternatif afişini yaptı. .

Kardeşlerim’in hayranları alternatif bir afiş hazırladı! 7

Serkan Birinci’nin yönetmenliğini üstlendiği ve ilk iki sezonu başarılı bir şekilde tamamlayan Kardeşlerim dizisi, şimdi üçüncü sezonuyla da merakla beklenen bir yapım. Kadrosunda genç kuşak başarılı oyuncuların yanı sıra deneyimli oyuncuların da yer aldığı Kardeşlerim dizisi, sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da büyük ilgi gördü. Bu sayede dizinin özellikle bazı genç oyuncuları yurt dışında büyük bir hayran kitlesi edindi.

Dizinin yeni sezonunda olacaklar şimdiden çok merak edilirken Akif Atakul’u canlandıran Celil Nalçakan’ın bir süre önce yaptığı sosyal medya paylaşımı büyük heyecan yarattı. Nalçakan’ın “Yeni sezonun ilk bölümünü okudum şimdi… AMAN DİYORUM!” şeklindeki mesajı herkesin aklına “Acaba kim ölecek?” sorusunu getirdi.

Bir süre önce Kardeşlerim dizisinde bir karakterin daha çok ön plana çıkarılacağı konuşuluyordu. Bu ismin, Berk Ali Çatal’ın canlandırdığı Tolga karakteri olduğu konuşuluyordu. Kötü bir karakter olarak bilinen Tolga ile ilgili hikayenin daha güçlendirilmesi ile birlikte yeni katılacak karakterlerin de hikayedeki rolleri heyecanı ve merakı arttırıyor.