Ana sayfa Dizi Haberleri Ekranın yeni favorisi olabilir! Oyunculuklar müthişti! Masum Değiliz, tüyleri diken diken etti!

Ekranın yeni favorisi olabilir! Oyunculuklar müthişti! Masum Değiliz, tüyleri diken diken etti!

tarafından zk zk
Ekranın yeni favorisi olabilir! Oyunculuklar müthişti! Masum Değiliz, tüyleri diken diken etti! 7
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’nin yeni ve iddialı dizisi Masum Değiliz, dün akşam (31 Mart) ilk bölümüyle ekrana geldi.

Dizi, hiç beklenmeyen bir anda yaşanan bir olay sonucu katil olan 4 gencin bu olay sonrasında değişen hayatlarını konu alıyor.

Yapımcılığını Koliba Film-Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Serkan İpekören’in üstlendiği, senaryosunu Bekir Baran Sıtkı, Pelin Karamehmetoğlu ve İlke Yeşilay’ın yazdığı dizide, başrolleri Uraz Kaygılaroğlu, Damla Sönmez, Aras Aydın, Ushan Çakır, Sercan Badur ve Oya Unustası paylaşıyor.

Dizi, ilk bölümüyle ekranda tüyleri diken diken eden anlara sahne oldu. Nişan törenine güle oynaya giden 4 eski arkadaş, istemeden bir adamı öldürdüler.

Bu olaydan sonra herkesin hayatını kökünden değiştirecek olaylar yaşanacak ama dizinin 4 jönü, ilk bölümde oyunculuklarıyla övgü topladılar.

Dizinin yeni bölümlerinin çok daha ilgiyle izleneceği sosyal medyadaki övgülerden de belli oluyor. Cumartesi akşamı artık Masum Değiliz’i izleyeceklerini belirten izleyiciler, konunun da hayli ilgi çekici olduğu kanaatinde.

İşte dizinin ilk bölümüne damgasını vuran ve konunun en can alıcı yeri o cinayet anı:

İşte diziden en çarpıcı anlar…

(Haberin devamı için sonraki sayfaya tıklayınız…)