Ana sayfa Dizi Haberleri Ekranın yeni psikopatı Gönül! Hercai dizisindeki sahne şoke etti!

Ekranın yeni psikopatı Gönül! Hercai dizisindeki sahne şoke etti!

tarafından zk zk

Atv ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinin Cuma akşamı ekrana gelen 7. bölümünde, izleyenleri şoke eden bir sahne yayınlandı.

Oya Unustası’nın oynadığı Miran’ın karısı Gönül’ün kendi kendini bıçaklaması yani harakiri yapması ve bunu Reyyan’ın üzerine atması şaşkınlık yarattı.

Pek çok dizideki kötü karakterler arasında bir anda katılan Gönül, izleyenleri şaşkına çevirdi. Dizinin ilk bölümlerinden itibaren bir kurban gibi görünen Gönül, bu hareketiyle dizinin takipçilerinin kafasında başka bir yere yerleşti!

Televizyongazetesi/Detay – Pek çok dizideki psikopat karakterler dikkat çekerken Hercai’nin psikopatı ise Gönül ilan edildi izleyici tarafından!

Oya Unustası, başarılı oyunculuğuyla göz dolduruyor ama karakteri artık pek sevilmiyor!

Kocası Miran’ın Reyyan’a aşık olmasını hazmedemeyen Gönül, dün akşam ekrana gelen 7. bölümde kendi kendini bıçakladı.Reyyan’ın konaktan kaçtığını öğrenen Gönül, bağ evine gittiği Reyyan ve Azat’ın da orada olduğunu, yaşadıkları tartışma sonrasında Reyyan’ın kendisini bıçakladığı yalanını uyduruyor.

Ekranın yeni psikopatı Gönül! Hercai dizisindeki sahne şoke etti! 7

Miran ise Gönül ile konuşmak için hastaneye geldiğinde Gönül, onu Reyyan’ı sevdiği gibi sevdiğini anlatıyor.Gönül’ün bu anlatımlarına Miran’ı inandırıp inandıramayacağı merak edilirken, sosyal medyada bu sahneden sonra Gönül’e tepkiler yağmaya başladı.

“Tam psikopat çıktı” diyen izleyicilerin yanında Gönül’ün kendi kendisini bıçaklamasının saçma olduğunu düşünenler de var.İlk başta Gönül’e çok üzüldüklerini ve acıdıklarını söyleyen kimi izleyiciler de “Acınacak hale düşmüş, zavallı, tam bir şeytan, kurban sanıyorduk Gönül’ü, saplantılı aşık, hasta çıktı, kendi kendini bıçaklayacak kadar aptal” şeklinde yorumlar yapmaya başladılar.İşte Gönül’ün harakiri yaptığı o sahneler: