Ana sayfa Sosyal Medya Ekranların yeni Can Yaman’ı Burak Çelik! Senden Daha Güzel izleyicileri “fazla kastan” rahatsız oldu!

Ekranların yeni Can Yaman’ı Burak Çelik! Senden Daha Güzel izleyicileri “fazla kastan” rahatsız oldu!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin romantik komedi yaz dizisi Senden Daha Güzel ilk bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Dizi ilk bölümüyle sosyal medyada ilginç yorumlar aldı. Bir kısım izleyici dizinin klişe olduğunu düşünürken Burak Çelik’in kaslı görüntüleri itici bulundu.

Başrollerini Cemre Baysel ve Burak Çelik’in paylaştığı Senden Daha Güzel dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Senaryosu, tüm dünyada büyük ilgi gören Sen Çal Kapımı’nın senaristi Ayşe Üner Kutlu tarafından yazılan Senden Daha Güzel ilk bölümüyle izleyicilerden ilginç yorumlar aldı.

Yorumlarda en çok dikkati çekenler Burak Çelik’in kaslı vücudunun sergilendiği sahnelere olan tepkilerdi. İzleyiciler bu sahneleri fazla bulurken yeni bir Can Yaman yaratıldığına dikkat çekti. Can Yaman, büyük şöhrete kavuştuğu Erkenci Kuş ve Bay Yanlış dizilerinde kaslı vücuduyla ön plana çıkıyordu.

Ekranların yeni Can Yaman’ı Burak Çelik! Senden Daha Güzel izleyicileri “fazla kastan” rahatsız oldu! 7

Senden Daha Güzel’de Burak Çelik’in canlandırdığı karakter de Can Yaman’ın canlandırdıkları gibi bir gece önce birlikte olduğu kadının adını hatırlamayacak kadar çapkın. İşte bu yönleriyle Senden Daha Güzel izleyici tarafından çok klişe bulundu. Ancak elbette izleyicilerin büyük bir kısmı da Senden Daha Güzel’i çok sevdi ve olumlu yorumlar yaptı.

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği dizinin bu yaz rakiplerine karşı nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor. Cemre Baysel geçen yaz Baht Oyunu dizisiyle kariyerinde büyük bir çıkış yapmış ve romantik komediler için ne kadar uygun bir oyuncu olduğunu kanıtlamıştı.

Gaziantep’ten gelen bir cilt uzmanı doktorla İstanbullu çok yakışıklı ve ukala bir estetik cerrahın aşkını anlatan dizide ayrıca Ebru Cündübeyoğlu, Berat Yenilmez, Sevinç Erbulak, Cihan Ercan, Gözde Kaya, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Merve Şen, Aziz Caner, Bahar Süer, Sena Çakır, Yunus Eski, Ozan Kaya Oktu, Beril Kolcu ve Cem Kurtoğlu gibi birbirinden başarılı isimler de rol alıyor.