Ana sayfa Dizi Haberleri Elbet Bir Gün öyle bir yere sıkıştırıldı ki harcanması an meselesi!

Elbet Bir Gün öyle bir yere sıkıştırıldı ki harcanması an meselesi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezonun dikkat çeken yapımları Eylül ayından itibaren ekranlara gelmeye başladı. Dizilerin her yıl yeni sezonda yaşadıkları heyecanlı başlangıçlar, kimi diziler için bir kaç bölümde hüsrana da dönüşebiliyor. Senaryosu, hikayesi, oyunculukları ile beklentileri arttırsa da ekrana geldikleri süreçte durum bambaşka bir yöne gidebiliyor.

Tahminlerin artık kolay kolay tutturulamadığı bir süreç yaşanıyor ekranda. Öyle ki büyük beğeni toplayan isimlerin bile bir araya geldiği yapımlar, bir kaç bölümde final yaparak şaşırtabiliyor.

Kimi zaman da çok fazla ön plana çıkmamış isimleri buluşturan diziler, beklenmeyen başarılarıyla dikkatleri çekebiliyor. Hikaye örgüsü, heyecanın yüksek tutulması ve doğru günde ekrana gelmesi gibi etkenler dizilerin kaderini belirlerken, bazen planlar alt üst olabiliyor.

Elbet Bir Gün dizisi ise kadrosu ile dikkat çeken bir yapım. Zira Mucize Doktor’daki rolüyle büyük beğeni toplayan Sinem Ünsal, bu kez bambaşka bir karakterle ve başarılı oyunculuğu ile ekranda.

Aynı zamanda Şebnem Bozoklu, yine rol aldığı yapımlarda performansı ile büyük beğeni toplayan bir isim. Burak Yamantürk ise karizmatik duruşu ile beğenilen bir isim.

Bu üç isim, ilginç konusuyla dikkatleri çeken Elbet Bir Gün dizisinde bir araya geldi. Fox TV’nin uzun zamandır hazırlıklarını sürdürdüğü dizi, geçtiğimiz hafta Pazar akşamı ilk bölümüyle ekrandaydı.

Yarın yani 14 Kasım Pazar akşamı ise 2. bölümüyle ekranda olacak. İlk bölüm reytingleri beklenenin altında ama ortalama gelmişti. Sosyal medyanın ilgisi ise daha büyüktü.

Elbet Bir Gün öyle bir yere sıkıştırıldı ki harcanması an meselesi! 7

Dizinin Pazar akşamları güçlü yapımların karşısında olması ise daha baştan zorlayıcı bir etken olarak karşısında duruyordu. Elbet Bir Gün’ün karşısındaki Yargı dizisi, yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgi görüyor. Kemik kitlesi oluşmaya başladı bile…

Zira Teşkilat dizisi de geçtiğimiz yıl ekrana gelmeye başladı ve TRT1’in bu iddialı projesinin izleyicisi onu bırakmaya pek niyetli değil.

Elbet Bir Gün’ün dezavantajlarından birisi de sezona geç başlaması. Bu hafta yayınlanacak 2. bölüm, ilk bölümü merak edip izleyenlerin, yeni bölümde izlemeye devam edip etmeyeceğini ortaya koymasıyla da önemli.

Yani bu bölümde dizinin kaderi yavaş yavaş ortaya çıkacak. Dizinin sosyal medyadaki olumlu mesajlarla desteklenmesinin reytinglere etkisini de yarın akşam hep birlikte göreceğiz. Bakalım bu zorlu kıskaçtan Elbet Bir Gün çıkabilecek ve yoluna devam edebilecek mi? Reytingler, kanalı memnun edecek bir oranda gelecek mi? İzleyip göreceğiz…

İşte 2. bölüm fragmanı: