Ana sayfa Dizi Haberleri Elbet Bir Gün’de roller belli oldu! Kim kimi oynayacak?

Elbet Bir Gün’de roller belli oldu! Kim kimi oynayacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Most Production tarafından Fox TV için çekilcek Elbet Bir Gün dizisinde oyuncular belli oldu, ilk okuma çalışması yapıldı. Dizi ekibi artık sete çıkmak için hazır.

Gül Oğuz’un yönetmenliğini üstlendiği Elbet Bir Gün dizisi sarsıcı bir hikayeyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Başrollerinde yer alacak olan Şebnem Bozoklu ve Sinem Ünsal’ın biri zengin diğeri fakir iki kız kardeşi canlandıracağı dizi senaryosuyla dikkat çekiyor.

Dizinin başrol erkek oyuncusu ise Burak Yamantürk. Son olarak TRT 1 dizisi Ya İstiklal Ya Ölüm’de izlediğimiz Yamantürk Elbet Bir Gün dizisinde, Sinem Ünsal’ın canlandırdığı Gizem’in geçmişi sırlarla dolu eşi Mehmet’i canlandıracak.

Elbet Bir Gün'de roller belli oldu! Kim kimi oynayacak? 7

Dizinin başrol erkek oyuncusu için uzun süre Ekin Koç’un ismi geçmişti. Ancak Ekin Koç rolü reddedince yerine Burak Yamantürk’e teklif götürüldü. Yamantürk de rolü kabul etti.

Dizide Bozoklu, Ünsal ve Yamantürk’ün yanı sıra Muhammet Uzuner, Değer Soysal Alp, Ömer Genç, Helin Kandemir, Ulvi Kahyaoğlu, Talha Karcı, Yağmur Özbasmacı ve Osman Karakoç rol alıyor.

Son olarak Benim Adım Melek dizisinde izlediğimiz Ulvi Kahyaoğlu, Mehmet’in erkek kardeşi Serdar’ı canlandıracak. Kağıt Ev dizisinde, evin psikopat kızı rolündeki başarısıyla dikkatleri çeken genç oyuncu Helin Kandemir ise Şebnem Bozoklu’nun hayat vereceği Nesime’nin kızını canlandıracak.