Ana sayfa Sosyal Medya Elbet Bir Gün’le ilgili final iddiası ortalığı karıştırdı! Yönetmen yanıtını hemen verdi!

Elbet Bir Gün’le ilgili final iddiası ortalığı karıştırdı! Yönetmen yanıtını hemen verdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni dizisi pazar akşamları ekranlara gelmeye devam ediyor. Dizinin reytingleri çok güçlü rakipleri yüzünden çok parlak gitmiyor. Dün akşam sosyal medyada ortaya atılan dizinin final yapacağı iddiası izleyiciyi gerdi. Dizinin yönetmeni Gül Oğuz ise yanıtını hemen verdi.

Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu ve Burak Yamantürk’ün başrollerinde yer aldığı Fox TV’nin yeni dizisi Elbet Bir Gün pazar akşamları izleyiciyle buluşuyor. İlk iki bölümü yayınlanan dizinin reytingleri maalesef çok parlak gitmiyor.

Elbet Bir Gün'le ilgili final iddiası ortalığı karıştırdı! Yönetmen yanıtını hemen verdi! 8

TRT 1’de yayınlanan Teşkilat ve Kanal D dizisi Yargı, reytinglerden o kadar iyi sonuç alıyor ki pazar akşamları konan hiçbir diziye göz açtırmıyor. Dolayısıyla Elbet Bir Gün de, Fox TV’nin bir önceki dizisi Yalancılar ve Mumları gibi bu iki güçlü rakibin kurbanı oluyor.

Dün akşam Twitter’da bir iddia ortaya atıldı ve Elbet Bir Gün hakkında kanalın final kararı verdiği söylendi. Bu iddia, diziyi çok seven izleyicileri bir hayli telaşlandırdı. Ancak dizinin yönetmeni Gül Oğuz hemen iddiaya “Ne alaka” diyerek yanıt verdi.

Elbet Bir Gün'le ilgili final iddiası ortalığı karıştırdı! Yönetmen yanıtını hemen verdi! 9

Gül Oğuz ardından yaptığı paylaşımda şunu söyledi: “Böyle çıkan laflara hemen inanmayın çekilmiş 4 bölümümüz var zaten ve çekmeye devam da edeceğiz… Tabiiki yükselmezse yapacak bir şey kalmaz. O zaman da benden duyarsınız zaten.”

Elbet Bir Gün dizisinin yönetmeni Gül Oğuz’un bu yanıtı dizinin izleyicilerini rahat bir nefes almasnı sağladı. Takipçileri Gül Oğuz’a, dizinin izleyicilerine önem verdiği ve bu açıklamayı yaptığı için çok teşekkür etti.