Ana sayfa Dizi Haberleri Elçin Sangu ile Çöp Adam dizisinde rol alan Engin Altan Düzyatan’a, tanıtımla gelen ilginç yorum!

Elçin Sangu ile Çöp Adam dizisinde rol alan Engin Altan Düzyatan’a, tanıtımla gelen ilginç yorum!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV ekranlarında iddialı bir yapım yakında yayınlanmaya başlayacak! Çöp Adam isimli dizinin hikayesi, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek bir hayat hikayesinden alıntıladığı kitabından uyarlanmakta. Son dönemde Budayıcıoğlu’nun hikayelerinden dram ağırlıklı benzer dizilere de bir kardeş olarak geliyor Çöp Adam dizisi…

OGM Pictures imzalı dizinin senaryosunu Melek Gençoğlu ve Su Ersöz kaleme almakta. Camdaki Kız, Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda, Yalı Çapkını ve Doğduğun Ev Kaderindir dizileri gibi gerçek hayatta yaşanan hikayelerin anlatıldığı Çöp Adam dizisinin ilk tanıtımı, Cuma akşamı yayınlandı.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı dizide ayrıca Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen, Cankat Aydos, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uray, Eylül Uğan, Sinan Albayrak da rol almakta.

Elçin Sangu ile Çöp Adam dizisinde rol alan Engin Altan Düzyatan'a, tanıtımla gelen ilginç yorum! 12

Kadrosuyla olduğu kadar hikayesiyle de güçlü bir şekilde ekrana gelmeye hazırlanan dizinin henüz yayın tarihi netleşmedi. Tanıtımda Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan görülüyor sadece. İki oyuncunun dizide partner olmaları, pek çok izleyici tarafından olumlu karşılandı.

Gelen yorumlara bakıldığında en çok Engin Altan Düzyatan ile ilgili bazı yorumlar dikkatleri çekiyor. Engin Altan Düzyatan, 2014-2019 yılları arasında 5 sezon yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinden sonra ömrü kısa süren Kurşun dizisinde oynamıştı. Ardından geçtiğimiz sezon yine bir dönem dizisi olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nda rol almıştı.

Oyuncu, 2014 yılından beri ekranda hep dönem dizileriyle ön plana çıktı. Düzyatan’ı hep tarihi dizilerde, dönem kostümleri içinde görmeye alışmış olan izleyiciler, bu durumu biraz da tiye alarak “Engin Altan Düzyatan, sonunda günümüze gelmiş!” şeklinde yorumlar yapılıyor.

Yıllarca Engin Altan Düzyatan’ı Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Bey olarak gören izleyici için, oyuncunun başka rollerdeki haline alışması pek de kolay olmuyor! Bir izleyicinin “Koskoca Ertuğrul Bey’i çöp adam yaptınız ya helal olsun!” şeklindeki esprili sözleri de yine dikkat çekmekte. Oyuncuyu tarihi bir dizi dışında başka bir dizide, günümüz hayatı içinde yaşanan bir hikayede görmek, izleyenler için hayli ilginç olacağa benziyor! Sıklıkla bu konuda yapılan yorumlarda, esprili göndermeler de yer alıyor.

Bu arada Kiralık Aşk dizisinden sonra dizileri pek tutmayan Elçin Sangu’nun yeniden ekrana dönüşünü de heyecanla bekliyor izleyici. İlk tanıtımda ikiliyi de birbirlerine yakıştırdıkları görülüyor izleyenlerin.

İşte dizinin ilk tanımına gelen o yorumlardan bazıları…

Elçin Sangu ile Çöp Adam dizisinde rol alan Engin Altan Düzyatan'a, tanıtımla gelen ilginç yorum! 13

Elçin Sangu ile Çöp Adam dizisinde rol alan Engin Altan Düzyatan'a, tanıtımla gelen ilginç yorum! 14

Elçin Sangu ile Çöp Adam dizisinde rol alan Engin Altan Düzyatan'a, tanıtımla gelen ilginç yorum! 15

Elçin Sangu ile Çöp Adam dizisinde rol alan Engin Altan Düzyatan'a, tanıtımla gelen ilginç yorum! 16

Elçin Sangu ile Çöp Adam dizisinde rol alan Engin Altan Düzyatan'a, tanıtımla gelen ilginç yorum! 17