Ana sayfa Sosyal Medya Elçin Sangu sahneleri sevdi! Bakalım ekranda aradığını bulabilecek mi?

Elçin Sangu sahneleri sevdi! Bakalım ekranda aradığını bulabilecek mi?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Elçin Sangu, geçtiğimiz Şubat ayında hayranlarına sürpriz yaparak tiyatro sahnesinde izleyici karşısına çıkmıştı. Şehirde Kimse Yokken isimli oyun ile başarılı bir performans ortaya koyan Elçin Sangu sahneleri sevdi.

Güzel oyuncu geçtiğimiz günlerde bu defa bir müzikal ile sahnedeki yerini aldı. Jekyll & Hyde isimli müzikal projesinde ünlü şarkıcı Hayko Çepkin’in eşlik ettiği Elçin Sangu, Zorlu PSM’de izleyici karşısına çıktı ve performansıyla, meslektaşları ile hayranlarından  övgü dolu yorumlar aldı.

Jekyll & Hyde müzikalinde performans sergilemekten çok mutlu olan Elçin Sangu, instagram hesabından yaptığı paylaşıma “İçinde olmaktan gurur duyduğum ailem” notunu düştü.

Elçin Sangu sahneleri sevdi! Bakalım ekranda aradığını bulabilecek mi? 7

Dur durak bilmeden projeleri ardı ardına sıralayan Elçin Sangu, tiyatro sahnelerinden sonra çok yakında ekranlarda da adından söz ettirecek.

Çok yakında Star TV’de yayınlanacak Çöp Adam adlı dizide Engin Altan Düzyatan ile başrolü paylaşacak olan Elçin Sangu’nun hayranlarının en büyük dileği ise dizisinin uzun soluklu olması.

Zira oyuncunun, çok ses getiren Kiralık Aşk dizisinden sonra yer aldığı diğer dizi projeleri, Çarpışma, İyi Günde Kötü Günde ve Yalancılar ve Mumları’nın ekran ömrü fazla uzun sürmemişti. Bakalım Elçin Sangu Çöp Adam’la bu defa şeytanın bacağını kırabilecek mi?

Elçin Sangu hayranları, tanıtımlarıyla merak uyandıran Çöp Adam’ı  ve oyuncunun canlandırdığı ‘Peri’ karakterini merakla bekliyor.