Ana sayfa Sinema Elçin Sangu ve Barış Arduç’u özleyenlere 14 Şubat Sevgililer Günü sürprizi!

Elçin Sangu ve Barış Arduç’u özleyenlere 14 Şubat Sevgililer Günü sürprizi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kiralık Aşk dizisinde başrolleri paylaştıktan sonra yıldızları parlayan Elçin Sangu ve Barış Arduç, hala Türkiye’nin unutamadığı dizi çiftleri arasında yer alıyor. İkiliyi yıllar sonra yeniden bir arada görmek isteyenleri çok sevindirecek bir haber var.

2015 yılında ilk bölümüyle ekrana gelen ve iki sezon süren Kiralık Aşk dizisi, sadece Türkiye’de değil dünyanın birçok ülkesinde büyük ilgi görmüştü. Dizi, başrollerinde yer alan genç oyuncular Elçin Sangu ve Barış Arduç’un da kariyerlerinin en büyük çıkışını yapmalarını sağlamıştı.

Elçin Sangu ve Barış Arduç, Kiralık Aşk sona erdikten kısa süre sonra bu kez bir filmde bir araya gelmişti. Mutluluk Zamanı isimli romantik komedi türündeki film sinemalarda izleyiciyle buluşmuştu.

Mutluluk Zamanı isimli film, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle Filmbox’ta izleyiciyle buluşacak. Film sayesinde Elçin Sangu ve Barış Arduç fanları, hayran oldukları oyuncularla hasret giderme fırsatı bulacak.

Elçin Sangu ve Barış Arduç’u özleyenlere 14 Şubat Sevgililer Günü sürprizi! 7

Yönetmenliğini Şenol Sönmez, senaristliğini ise ünlü oyuncu Buğra Gülsoy ve Ali Erkan Ersezer’in üstlendiği Mutluluk Zamanı filminin konusu şöyleydi:

Mert, müşterilerini hayata karşı ayakları dimdik yere basan insanlara dönüştüren mutluet.com.tr şirketinin sahibidir. Geçmişiyle yüzleşmeden kendi mükemmel hayatını yaratan Mert ve tüm hayatını geçmişinde yaşadıkları üzerine kuran Ada’nın yolları sürpriz bir şekilde kesişir. Mert’in hayatı Ada’yı tanıdıkça değişmeye başlar.

Mert’i tanıdıkça ona aşık olan Ada ise ne kadar duygularına engel olmaya çalışsa da başarılı olamaz. Kendisini hep kaybeden biri olarak gören Ada’nın ağabeyi Tarık’ın hayatı ise Mert’le tanıştığında bambaşka bir hal alır. Fakat ne Cengiz’in Mert’in kız kardeşine aşık olduğundan haberi vardır; ne de Ada’nın abisinin Mert’ten çapkınlık dersleri aldığından.