Ana sayfa Dizi Haberleri Elçin Sangu, Yaşamayanlar dizisine çok eleştiri geleceğini düşünüyor!

Elçin Sangu, Yaşamayanlar dizisine çok eleştiri geleceğini düşünüyor!

tarafından ker_def

Elçin Sangu, Türkiye’nin ilk vampir dizisi Yaşamayanlar’daki Mia rolüyle setlere döndü. InStyle dergisine kapak olan Elçin Sangu, dijital platformda yayınlanacak olan diziyle işlerinin kolaylaştığını söyledi.

Oyuncu, ”Sansür ve içeriğimize karışılması konusunda rahat bir nefes alabilirsek, hayalimizdekine yakın bir sonuç çıkarmamız da kolaylaşır. Blutv’nin içeriği paralı ve bu daha özgür olduğumuz anlamına geliyor” dedi.

Ropörtajda Sangu’nun dikkat çeken bir sözü vardı…

Yaşamayanlar dizisi merakla bekleniyor ve bir ilk olacağı için de nasıl bir sonuç vereceği belirsiz…

Ancak Sangu’nun sözlerine bakılırsa ortada büyük tepki çekebilecek sahnelerin de olduğu iması var…

Sangu, “Yaşamayanlar’ı izlediğinizde çok yüklenenler olacak” diyerek aslında bu noktaya vurgu yapmakta…

Sangu, ” ‘Helal olsun’ diyenler olacak. Ne olursa olsun, önemli olan bizim böyle bir şeye cesaret edebilmiş olmamız” ifadeleriyle de aslında medyanın gündeminden düşmeyecek bir dizinin gelişini haber veriyor.

Dizinin televizyon ekranı yerine internette olmasının avantajını da anlatan Sangu, dijitalde oyuncu ve proje için alanın daha geniş olduğunu belirtmekte…

Dizide dönüştürücüsü olan vampiri bulup, yeniden insan olmak isteyen Mia’yı oynayan Elçin Sangu, rolü için dövüş dersleri aldığını söyledi.

Elçin Sangu, Yaşamayanlar dizisine çok eleştiri geleceğini düşünüyor! 7

Oyuncu, “İnsanlar ve vampirler arasında devam eden bir savaşı anlatıyoruz. Bu işin yapılacağını duyduğumda yönetmenimiz Alphan Eşeli’nin yanına ‘Merhaba ben Mia’ diyerek gittim. Hayatım boyunca fantastik şeyler izledim. Bunu kendi keyfim için yapıyorum” diye konuştu.

Elçin Sangu, Yaşamayanlar dizisinde en önemli kahramanların kadınlar olduğunu, izleyecek olanların erkek kahraman beklememesini belirtti.