Ana sayfa Sosyal Medya Elçin Sangu kararını verdi, başlıyor!

Elçin Sangu kararını verdi, başlıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kiralık Aşk dizisinde oynadıktan sonra ünlenen Elçin Sangu, sonrasında Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolünde yer aldığı Çarpışma dizisiyle ekranlara gelmişti. Oyuncu, bir sezon süren dizinin ardından verdiği aradan sonra da geçtiğimiz aylarda ekrana veda eden romantik komedi tarzındaki İyi Günde Kötü Günde dizisinde oynamıştı.

Elçin Sangu’nun Ozan Dolunay ve Yasemin Allen ile başrolünü paylaştığı dizi, ne yazık ki beklenen reytingi alamayınca Kanal D tarafından 6 bölümde bitirilmişti. Sangu, onca emek verilen projenin 6 bölümde anlaşılamayacağı ancak kanalın şans tanımadığı şeklindeki söylemleriyle üzüldüğünü dile getirmiş ve biraz da kanalı eleştirmişti.

Sangu, bu diziden önce Yaşamayanlar isimli Türkiye’nin ilk vampir dizisi olarak adlandırılan bir dizide de rol almıştı. Dizi, dijital platform BluTV için çekilmişti.

Elçin Sangu, İyi Günde Kötü Günde dizisini bitmesinin ardından yeniden başka bir proje ile ekrana döner mi, yeniden reyting riskini alır mı bilinmez ama şu sıralar başka bir kararın eşiğinde.

En son yılbaşı akşamı sevgilisi Yunus Özdiken ve yakın arkadaşı olan Oyuncu Türkü Turan ile evdeki küçük partilerinde verdikleri pozla dikkat çekmişti.

Sangu, bu kez iki paylaşımla takipçilerin mutlu etti.

Elçin Sangu kararını verdi, başlıyor! 8

Spor kıyafetiyle yukarıdaki paylaşımı not eklemeden yayınlayan Elçin Sangu, daha sonra da yeni bir kararını paylaştı takipçileriyle.

Oyuncu, kendisini detoksa almaya başlıyor. Sağlıklı ürünlerin yer aldığı bir fotoğrafla birlikte “Evet tamam, güldük, eğlendik ama buraya kadar… Sağlıklı yaşam is loading” diye yeni kararını açıkladı.

İşte o paylaşım:

Elçin Sangu kararını verdi, başlıyor! 9