Ana sayfa Sosyal Medya Elçin Sangu’dan hiç bir farkımız yok aslında! Bensu Soral’ın Pazar keyfine sevimli ortak!

Elçin Sangu’dan hiç bir farkımız yok aslında! Bensu Soral’ın Pazar keyfine sevimli ortak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sosyal medya paylaşımlarıyla ilgiyle takip edilen iki sevilen oyuncunun son paylaşımlarından örneklere bir göz atalım. İlk olarak bir süredir ekranlarda olmayan Elçin Sangu var. Sangu, en son Star TV’de ekrana gelen İyi Günde Kötü Günde dizisinde oynamıştı.

Uzun süredir ekranda olmayan oyuncunun dönüşü hayranlarını çok mutlu etmişti. Ozan Dolunay ve Yasemin Allen ile başrolde oynayan Sangu’nun dizisi, ne yazık ki 6 bölümde ekrandan kaldırıldı.

Bu duruma isyan eden oyuncu, final haberi ile birlikte dizinin arkasında durulmamasını eleştirmişti. Kiralık Aşk dizisiyle yıldızı parlayan Elçin Sangu, daha sonra 9 Kere Leyla filminde oynadı.

Sangu, geçtiğimiz günlerde de sosyal medyadan yayınladığı dans görüntüsüyle konuşuldu. Oyuncu, pandemi sürecinde yaşanan karantina nedeniyle herkes gibi evinde.

Elçin Sangu, balkona çıkıp verdiği poza “Havayı anca balkondan alıyoruzdur” yazarak milyonlarca insanın duygularına da tercüman olmuş!

Elçin Sangu'dan hiç bir farkımız yok aslında! Bensu Soral'ın Pazar keyfine sevimli ortak! 8

Bensu Soral ise İçerde dizisinden sonra ekranda yer almamış, reklam anlaşmaları dışında da Organize İşler Sazan Sarmalı filminde oynamıştı.

Soral, şimdi hızlı bir dönüş yapıyor ekrana. Kubilay Aka ile başrolünde oynadığı Cam Tavanlar dizisi, Show TV’de yayınlanacak.

Bu kez bir romantik komedi dizisinde oynayan Bensu Soral’ın boş zamanlarında en büyük eğlencesi ise sevimli köpekleri.

Oyuncu, “Aşktan ölüyorum” notuyla sevimli dostuna ödül maması verirken patisiyle elini tuttuğu o keyifli anını takipçileriyle de paylaşmış…

Elçin Sangu'dan hiç bir farkımız yok aslında! Bensu Soral'ın Pazar keyfine sevimli ortak! 9