Ana sayfa Sosyal Medya Elçin Sangu’dan yerli hayranlarına sitemli gönderme!

Elçin Sangu’dan yerli hayranlarına sitemli gönderme!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kiralık Aşk dizisinde Barış Arduç ile başrolde yer aldıktan sonra popüler olan Elçin Sangu, sonrasında yer aldığı projelerde aynı oranda ses getiremedi. Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte oynadıkları Çarpışma dizisini saymazsak!

Sangu, dijital bir dizi olan Yaşamayanlar’da bir vampiri oynamıştı. Sonrasında Çarpışma dizisi geldi. Ardından İyi Günde Kötü Günde isimli bir romantik komedi dizisinde rol aldı Elçin Sangu. Kopuş noktası da bu dizi oldu aslında!

Oyuncu, kendisini yeni bir dizide görmek istediklerini sıklıkla dile getiren bir hayran kitlesine sahip. Ancak ne yazık ki son dönemdeki dizileri reyting alamıyor! Farklı türdeki dizilerde rol alarak romantik komedi oyuncusu olmayı kırmaya çalışsa da İyi Günde Kötü Günde dizisi ile hayranlarının isteğine yanıt vermişti.

Fakat bu dizi de beklenen ilgiyi görmedi ve 6 bölüm sonra yayından kaldırıldı. Star TV’de yayınlanan dizide Ozan Dolunay ve Yasemin Allen ile başrolde yer alıyordu Sangu. Bu dizi için çok ümitliydi zira hayranları Kiralık Aşk’tan sonra onu yeniden romantik komedide izleyebilecekti.

Elçin Sangu'dan yerli hayranlarına sitemli gönderme! 8

Beklenen olmadı! Dizi, reytingleri düşük gelince kanal tarafından yayından kaldırıldı. Elçin Sangu’nun eleştirisi ve sitemi de bu noktadan sonra başladı! Oyuncu, verdiği röportajlarda, bir dizinin anlaşılabilmesi için 6 bölümün yeterli olmadığını belirterek kanala final kararı nedeniyle sitem etmişti.

Elçin Sangu, ekrana bir süre dönmemekte kararlı görünüyor! Oyuncu, yaşadığı bu olumsuz süreç sonrasında görünen o ki biraz kırgın! Ancak bir kırgınlığı daha yaptığı röportajla ortaya çıktı!

Sangu, şu sıralar dizide yer almak yerine tiyatroda oynamayı tercih ediyor. İlk kez sahnelenecek olan ve bir Türk yazarın hikayesinden uyarlanan bir dram projesinin provalarını sürdürüyor şu anda.

Elçin Sangu'dan yerli hayranlarına sitemli gönderme! 9

Kendisini dizide görmek isteyenleri de hüsrana uğratacak bir açıklama yaparak şu anda bir dizi projesinin olmadığını belirten oyuncu, 2022 yılında da sahneye çıkma telaşında yalnızca.

Bu arada sosyal medyada hayranlarından gelen destek konusunda da dikkat çeken bir açıklama yapıyor oyuncu ama Türk hayranlarına bir gönderme ve sitem de mevcut sözlerinde!

Elçin Sangu, “Vallaha Türk seyircisinden çok yabancılar sahip çıkıyor bu aralar” ifadesini kullanarak bu sitemini de dile getirmekte.

Sangu’nun yerli takipçilerin çok fazla eleştiri yaptığı sosyal medya ortamında yabancı takipçilerinden daima destek ve ilgi gördüğü de bir gerçek! Yerli hayranlar, zaman zaman eleştiri dozunu kaçırsa da yabancı hayranların destekleyici yorumları ve pozitif tutumları, Elçin Sangu’nun bu açıklamasının da kaynağı aslında.

İşte Elçin Sangu’nun açıklamaları…