Ana sayfa Sosyal Medya Elçin Sangu’nun hayatının hatasını yaptığını Belçim Bilgin gösterdi!

Elçin Sangu’nun hayatının hatasını yaptığını Belçim Bilgin gösterdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İmaj her oyuncu için çok önemlidir ve Elçin Sangu da son yıllarda imajıyla büyük hayranlık kazanan bir oyuncudur. Başarılı performanslarıyla da büyük hayran kitlelerine ulaşmayı başaran Elçin Sangu, Kiralık Aşk dizisinden sonra geçen sezon Çarpışma’da yer aldı ve bir hayli de hakkında konuşuldu.

2012 yılından bu yana oyunculuk yapan Sangu birçok projede boy gösterdi ama asıl tanınması Kiralık Aşk ile oldu. Geçtiğimiz gün yaptığı açıklama ise herkesi şaşırtmıştı.

“Biz pahalı ameleleriz” ifadesini kullanan Elçin Sangu’ya bu sözü söyleyerek hayatının hatasını yaptığını Belçim Bilgin’in sözleri anlatmış olmalı.

Elçin Sangu'nun hayatının hatasını yaptığını Belçim Bilgin gösterdi! 7

Bilgin, dizilerden ziyade sinemayı tercih eden bir isim.Yurt dışında da bilinen oyuncularımızdan… Elçin Sangu’nun bu sözleri hatırlatılınca verdiği yanıt çok gerçekçi:

“Elçin yıllardır dizi yaptığı için onun yorgunluğuyla öyle düşünüyor olabilir ama ben katılmıyorum. Her senaryoyu kabul etmediğim için ince eleyip sık dokuyorum. Beğendiğim işi de aşkla yapıyorum.”

Bilgin’in bu sözlerle ne anlatmak istediğini biz yorumlayalım:

“Beğenmediğin projelerde yer alma. Kendini amele gibi kullanmalarına izin verme. Projeden projeye koşup daha çok kazanmayı seçtikten sonra böyle bir açıklama yapmak da büyük bir çelişkidir. Beğenmiyorsan benim gibi sende oynama, amele olma….”