Ana sayfa Sosyal Medya Elçin Sangu’nun hayranlarına kocaman bir teşekkürü var!..

Elçin Sangu’nun hayranlarına kocaman bir teşekkürü var!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllarda televizyon ekranlarının aranılan kadın oyuncuları tiyatro sahnesinde boy göstermeye başladı. Afra Saraçoğlu, Hazar Ergüçlü ve Ahsen Eroğlu’ndan sonra ünlü oyuncu Elçin Sangu’da sahnedeki rüştünü ispatladı.

En son Fox TV dizisi Yalancılar ve Mumları ile ekrana gelen ancak ekran macerası kısa süren Elçin Sangu’yu hayranları yeniden bir dizide görmeyi beklerken güzel oyuncu tiyatro sahnesinde ortaya çıktı.

Çok farklı bir deneyim için bir süredir provalar yapan oyuncu, Şehirde Kimse Yokken isimli oyunla sahnede, kariyeri adıma bir güçlü adım daha attı.

Geçtiğimiz günlerde ilk gösterimi yapılan Şehirde Kimse Yokken’de kadın olmanın erdemleri ve gücü anlatılıyor. Anadolu kırsalındaki bir kaostan kaçan ‘Rukiye’ karakterinin, İstanbul’da başına gelenleri anlatan oyunda Elçin Sangu’nun yanı sıra; Metin Coşkun, Kerem Arslanoğlu, Elif Ürse ve Ersin Arıcı rol alıyor.

Elçin Sangu'nun hayranlarına kocaman bir teşekkürü var!.. 7

Elçin Sangu instagram hesabından yaptığı paylaşımda bu yolculukta kendisine destek olan herkese teşekkür etti. Oyuncu paylaşımına; “Yanımızda olan ve bana bu yeni maceramda eşlik eden herkese çok ama çok teşekkür etmek isterim. Bunu deneyimlemek benim için inanılmazdı….Seni kafama kazıdım 22.02.2022” notunu düştü.

Elçin Sangu hayranları da oyuncunun bu etkileyici deneyimini sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla öne çıkarttı. Hayranlarının farklı fotoğraflar ile hem oyunu hem de Elçin Sangu’yu öne çıkarttığı binlerce mesaj, sosyal medya mecralarında paylaşıldı.

Oyuncunun tiyatro sahnesinde, yeteneklerini sergilemek için adım attığı bu heyecanlı ve yeni yolculukta hayranları da Sangu’yu yalnız bırakmadı. Oyun, 7-13 ve 14 Mart tarihlerinde saat 20.30’da Zorlu PSM’de sahnelenecek.