Ana sayfa Sosyal Medya Eleştiriler arttı, Ada Masalı dizisinde değişim yaşanmazsa hayal kırıklığı olur!

Eleştiriler arttı, Ada Masalı dizisinde değişim yaşanmazsa hayal kırıklığı olur!

tarafından ker_def

TelevizonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Alp Navruz, iyi dizileri seçen bir isim olarak biliniyor… Fazilet Hanım ve Kızları’nda parladıktan sonra Elimi Bırakma ve Zümrüdüanka isimli yapımlarda rol alan oyuncu, son olarak Ada Masalı tercihi ile dikkat çekti.

Ayça Ayşin Turan ile başrolde buluşan Navruz’un hikayeyi çok detaylı inceleyip, karakteri de severse projeleri kabul ettiği biliniyor. Navruz için birçok proje teklifi gelmişti. Ancak bunlar arasında Ada Masalı’nı kabul eden oyuncu, hikayenin ve karakterin kendisini etkilediğini belirtmişti.

Alp Navruz hayranları da onun proje seçimindeki titizliğini bildiği için Ada Masalı dizisinden beklentilerini yüksek tuttular. İlk bölümleri yaz enerjisini ortaya koyması, Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz ikilisinin etkileyici uyumu sayesinde olumlu dönüşler aldı.

Eleştiriler arttı, Ada Masalı dizisinde değişim yaşanmazsa hayal kırıklığı olur! 9

Ada Masalı dizisinin ilk 3 bölümünde izleyici ilgisi yüksekti ama 4. bölümde bu ilginin düşmeye başladığı ve eleştirilerin de arttığı görüldü. Bazı dizi hayranları umdukları gibi bir proje bulamadıkları yönünde eleştirilere başladı.

Sosyal medyada birçok dizi hayranı Ada Masalı için yapılan hatalarla ilgili mesajlar yayınlamaya başladı. Yani diziye eleştiriler hızla artıyor. Bu eleştirilerden en dikkat çekeni ise, senaryonun beklentileri karşılamaması.

Eleştiriler arttı, Ada Masalı dizisinde değişim yaşanmazsa hayal kırıklığı olur! 10

Dizinin senaryosunun iyi gitmediğini, bazı basit hatalar yapıldığını ve abartılı sahnelerin de rahatsızlık verdiğini belirten izleyiciler, Ada Masalı’nın hayal kırıklığı olduğu yönünde yorumlar bırakıyor.

Dizide başrol seçiminin doğru olduğunu ifade eden izleyiciler, yan karakterlerin ise zayıf kaldığı değerlendirmesini yapıyor. Senaryonun akmaması da yapılan en önemli eleştirilerden birisi…

Ancak farklı görüşte olan ve dizinin her haliyle çok başarılı olduğunu düşünenler de var. Ada Masalı dizisine eleştirilerin arttığı, reytinglerinin de gerilediği bir dönemde sosyal medyada tartışmalar başladı.

Eleştiriler arttı, Ada Masalı dizisinde değişim yaşanmazsa hayal kırıklığı olur! 11

Dizinin iyiye gitmediğini anlatan bu durum bile artık senaryo ekibinin işi ele alması ve hızlı akan, enerjisi yüksek sahnelerle Ada Masalı’nı ayağa kaldırması bekleniyor.

Senaristler şayet değişim başlatmaz ise bu eleştiriler artacak ve dizinin reytingleri düşmeye devam edecektir. Sosyal medyada verilen bu ilk işareti senaristleri iyi anlaması ve mutlaka daha akıcı bölümlerle izleyicilerin merakını artırmaları şart.