Ana sayfa Dizi İzle Elif 16 Nisan Salı 902. bölüm fragmanında Kıymet’in Melek için tehlikeli planı!

Elif 16 Nisan Salı 902. bölüm fragmanında Kıymet’in Melek için tehlikeli planı!

tarafından ker_def

Elif dizisi 902. bölümde Fikret kendisine oynanan oyunu fark eder ve soluğu Kıymet’in yanında alır. Köşeye sıkıştığını anlayan Kıymet ise Melek için çok tehlikeli bir plan yapar. Kanal 7 ekranlarının sevilen dizilerinden Elif’in 16 Nisan Salı günü ekrana gelecek olan yeni bölümünde önemli detayları videodan izleyebilirsiniz.

Fikret, Melek’i ziyarete gider ve onu kurtaracak bir delil bulduğunu söyler. Kendisine gelen video kaydında Melek’i hapishaneye gönderenin Tarık olduğuna dair bir yanıltmaca yapıldığını anlayan Fikret, Kıymet’in bunları Melek’e neden yapmış olabileceğini sorar ama Melek bir cevap bulamaz.

Bunu üzerine Fikret konağa gider ve Kıymet’in karşısına çıkar. Ona Melek’i hapse attıranın Kıymet olduğunu bildiğini söyler. Kıymet peşinen bu suçlamayı reddetse de Fikret Kıymet’in peşini bırakmayacağını söyleyerek göz dağı verir. Köşeye sıkışmış olan Fikret, Fidan’ı arar ve ondan Melek’i yaralamasını ister. Melek’e ne olacak?

Özlem, evlat sevgisi ve aşkın geçtiği zorlu yollar hafta içi her gün 21:00’de Elif ile Kanal 7’de…

Yönetmenler: Ece Tahtalıoğlu Pertez, Yasemin Erkul
Yardımcı Yönetmen: Emre Bahadır
Uygulayıcı Yapımcı: Nuri Öz
Görüntü Yönetmeni: Mustafa Karakuş, Faruk Harmanya
Oyuncular: İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Nevzat Can, Berna Keskin, Nur Gürkan, Seyda Bayram, Özlem Savaş, Fatih Ayhan, Hasan Denizyaran, Cem Kılıç, Ece Baliç, Selim Aygün, Parla Şenol, Yıldız Asyalı, Uğur Özbağı, Canberk Kuzu, Melis Koç, Burcu Karakaya, Ömer Faruk Çalışkan, Yargı Eylem Ferzan, Betül Dikyol, Berkan O.