Ana sayfa Dizi Haberleri Elif dizisi 1 Şubat Perşembe 659. bölümünde Kerem, Tarık’ı takip ediyor

Elif dizisi 1 Şubat Perşembe 659. bölümünde Kerem, Tarık’ı takip ediyor

tarafından ker_def

Elif dizisinin 1 Şubat Perşembe akşamı 20.00’de ekrana gelecek 659. bölümünde neler olacağı merak konusu…

KEREM TARIK’I TAKİP EDİYOR

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Elif’te Tarık Rana ile arasını düzeltmek için bir tatil planlar. Tarık’ın bu planını öğrenen Kerem onun ablasını aldattığına emin olur ve Tarık’ı takip eder. Kerem bu sefer Tarık’ın çevirdiği dolapları gün yüzüne dökebilecek mi?

659. Bölüm Özeti:

Rana’yla arasını düzeltmek isteyen Tarık, şehir dışında iki kişilik küçük bir tatil planlar. Fakat Kerem, Tarık’ın bu planından haberdar olur. Hümeyra’yı arayıp hafta sonu için ne plan yaptıklarını öğrenmeye çalışır. Hümeyra’nın hiçbir şeyden haberdar olmadığını duyunca, kuşkularında haklı olduğunu düşünür. Tarık, Hümeyra’yı aldattığını anlayan Kerem, Tarık’ın peşine düşüp hafta sonu kalacağı otele kadar onu takip eder. Fakat otel odasında Kerem’i hiç ummadığı bir sürpriz beklemektedir.

Hayatta yapayalnız kalan Elif’in zorlu yaşam mücadelesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7’de…

Oyuncular: İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Nevzat Can, Melisa Döngel, Yıldız Asyalı, Hasan Ballıktaş, Derya Şen, Deniz İrem Morkoç, Murat Prosçiler, Nur Gürkan, Özge Yıldırım, Berna Keskin, Seyda Bayram, Mediha Aydın, Cenay Türksever, Burcu Karakaya, Uğur Özbağı, Melis Koç, Ömer Faruk, Parla Şenol
Yönetmen: Betül Sevim, Çağıl Aydoğdu
Yardımcı Yönetmen: Atıl Akbel
Yapımcı: İnci Gülen Oarr Yapım Koordinatörü: Tayfun Yaman Aydın
Görüntü Yönetmeni: Baybars Tekin, Faruk Harmankaya
Müzik: Murat Evgin Uygulayıcı Yapımcı: Nuri Öz Senaryo: Rüya İstanbul