Ana sayfa Dizi İzle Elif Dizisi 10 Nisan Çarşamba 898. Bölüm Fragmanı İzle

Elif Dizisi 10 Nisan Çarşamba 898. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Elif dizisi 898. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Fikret, Kıymet’in kurduğu tuzağı çözmeye çok yaklaşır. Kıymet ise bunu fark eder ve köşeye sıkışır. Kıymet bu durumdan nasıl kurtulacak? 10 Nisan Çarşamba günü ekrana gelecek olan yeni bölümde neler olacağının detayını videodan izleyebilirsiniz.

Fikret’in Melek’in suçsuzluğunu kanıtlamak için bulduğu detay Kerem’i çok şaşırtır. Kerem’in kafası iyice karışır. Kerem bu durumdan Hümeyra’ya bahseder. Konağın satışı için hazırlanan belgeyi Tarık’ın düzenlemiş olabileceği tahminini yürütürler. Fakat Kerem Fikret’in bu işin arkasında başka birinin olabileceğini düşündüğünü dile getirir.

Kıymet bu konuşmaları duyar ve iyice panikler. Hemen Mahir’le bir buluşma ayarlar ve duyduklarını Mahir’e de anlatır. Fikret’i başına Mahir sardığı için Mahir’e kızar. Mahir ise kendisinin rahat durmadığını bütün bunların Kıymet yüzünden olduğunu ve Fikret’i bu davadan vazgeçiremeyeceğini söyler. Köşeye sıkışan Kıymet ne yapacak?

Özlem, evlat sevgisi ve aşkın geçtiği zorlu yollar her gün 20:50’de Elif ile Kanal 7’de…

Yönetmenler: Betül Durmuş, Ece Tahtalıoğlu
Yardımcı Yönetmen: Emre Bahadır
Uygulayıcı Yapımcı: Nuri Öz
Görüntü Yönetmeni: Mustafa Karakuş, Faruk Harmanya

Oyuncular: İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Nevzat Can, Berna Keskin, Nur Gürkan, Seyda Bayram, Özlem Savaş, Fatih Ayhan, Hasan Denizyaran, Cem Kılıç, Ece Baliç, Selim Aygün, Parla Şenol, Yıldız Asyalı, Uğur Özbağı, Canberk Kuzu, Melis Koç, Burcu Karakaya, Ömer Faruk Çalışkan, Yargı Eylem Ferzan, Betül Dikyol, Berkan O.