Ana sayfa Dizi İzle Elif Dizisi 11 Nisan Perşembe 899. Bölüm Fragmanı İzle

Elif Dizisi 11 Nisan Perşembe 899. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Elif dizisinin 11 Nisan Perşembe günü ekrana gelecek olan 899. bölümde neler olacağı merakla bekleniyor. Kıymet, Melek’in hücre cezasına çarptırılması için Fidan’la anlaşır. Mahir Melek’i ziyarete gittiğinde onun cezasını öğrenir. Bu işin arkasında annesinin olduğunu duyan Mahir ne yapacak? Videodan 899. bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Fidan, Kıymet’ten aldığı talimatla Melek’e pis bir oyun oynar ve onu hücre cezası almasını sağlar. Melek hücrede zor zamanlar geçirir. Mahir, görüş günü olduğu için Melek’i ziyarete gitmek ister ve Aslı’ya da teklif eder. Aslı da onunla birlikte görüşe gitmek için Kerem’den izin alır. Mahir ve Aslı cezaevine gider fakat Melek hücre cezası aldığı için onu göremez. Aslı ve Mahir birlikte holdinge dönerken Kerem onları görür ve şok olur.

Birlikte olduklarını düşünür ve bu sebepten Aslı’yı tersler. Kıymet Mahir’le buluşur ve meydan okurcasına, Melek’in hücreye girmesinde kendisinin parmağı olduğunu söyler. Annesinin gittikçe daha kötü bir insan olduğunu gören Mahir ne yapacak?

Özlem, evlat sevgisi ve aşkın geçtiği zorlu yollar her gün 20:50’de Elif ile Kanal 7’de…

Yönetmenler: Betül Durmuş, Ece Tahtalıoğlu
Yardımcı Yönetmen: Emre Bahadır
Uygulayıcı Yapımcı: Nuri Öz
Görüntü Yönetmeni: Mustafa Karakuş, Faruk Harmanya
Oyuncular: İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Nevzat Can, Berna Keskin, Nur Gürkan, Seyda Bayram, Özlem Savaş, Fatih Ayhan, Hasan Denizyaran, Cem Kılıç, Ece Baliç, Selim Aygün, Parla Şenol, Yıldız Asyalı, Uğur Özbağı, Canberk Kuzu, Melis Koç, Burcu Karakaya, Ömer Faruk Çalışkan, Yargı Eylem Ferzan, Betül Dikyol, Berkan O.