Ana sayfa Dizi İzle Elif Dizisi 11 Şubat Pazartesi 861. Bölüm Fragmanı İzle

Elif Dizisi 11 Şubat Pazartesi 861. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif 11 Şubat Pazartesi günü izleyicilerle 861. bölümüyle buluşmaya hazırlanıyor. Videodan yeni bölümden detayları izleyebilirsiniz. Kıymet konağı üzerine almak için harekete geçer. Mahir’i de dolduruşa getiren Kıymet avukatla anlaşır. Kıymet amacına ulaşabilecek mi?

Macide’nin defterini bulan Kıymet, onun Yusuf’un karısı ve kızını aradığını öğrenir. Macide’nin onları, mirastan pay vermek için aradığını anlayınca deliye döner. Öğrendiklerini hemen Mahir’e anlatarak onu da doldurur.

Bu arada Kerem ve Hümeyra’nın annelerinin durumunu öğrendiklerini, bir an önce harekete geçerek, en azından konağı Macide’nin elinden almaları gerektiğini söyler. Mahir de bu sorunu çözmek için bir avukat bulur. Konağı almak için hazırlanan Kıymet ve Mahir avukatla buluşurlar. Avukat konağın devri için gereken evrakları hazırlar. Kıymet, konağı Macide’nin elinden alabilecek mi?

Özlem, evlat sevgisi ve aşkın geçtiği zorlu yollar her gün 20:00’de Elif ile Kanal 7’de…

Yönetmenler: Ece Tahtalıoğlu Pertez, Yasemin Erkul
Yardımcı Yönetmen: Emre Bahadır
Uygulayıcı Yapımcı: Nuri Öz
Görüntü Yönetmeni: Mustafa Karakuş, Faruk Harmanya
Oyuncular: İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Nevzat Can, Berna Keskin, Nur Gürkan, Seyda Bayram, Özlem Savaş, Fatih Ayhan, Hasan Denizyaran, Cem Kılıç, Ece Baliç, Selim Aygün, Parla Şenol, Yıldız Asyalı, Uğur Özbağı, Canberk Kuzu, Melis Koç, Burcu Karakaya, Ömer Faruk Çalışkan, Yargı Eylem Ferzan, Betül Dikyol, Berkan O.