Ana sayfa Dizi Fragmanları Elif Dizisi 14 Mayıs Salı 922. bölümde Kıymet, Elif’i kaçırıyor!

Elif Dizisi 14 Mayıs Salı 922. bölümde Kıymet, Elif’i kaçırıyor!

tarafından ker_def

Elif Dizisi 922. bölümde neler yaşanacak? Kıymet Elif’i kaçırır ve Melek’i tehdit eder. Melek’in tek sığınabileceği kişi Mahir’dir. Mahir olayı öğrenince annesine hesap sorar. Kıymet’in ise başka bir planı vardır.

Özlem, evlat sevgisi ve aşkın geçtiği zorlu yollar hafta içi her gün 21:40’ta Elif ile Kanal 7’de ekranlara gelmeye devam ediyor. Elif dizisinin 14 Mayıs Salı günü yayınlanacak olan 922. bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

Peki 921. bölümde neler oldu?

Macide Melek’in gönlünü almak ister ve Kıymet’le beraber onun evine gider. Kıymet Melek’in polise gitmesini önlemek için nasıl bir adım atacak?

Kerem konaktakilere Melek’in daha önceden ilaçları kontrol ettirdiğinden bahseder. Macide bu durumdan ötürü mahcup olur ve Melek’ten özür dilemeleri gerektiğini söyler. Kıymet Macide’yi yalnız bırakmamak için Melek’e giderken kendisinin de ona eşlik etmek istediğini söyler. Aslı, Melek’i Kıymet konusunda uyarır. Melek Kıymet’in konuşmalarını kaydettiği ses kaydını polise götürmeyi düşünür. Macide Kıymet’le Melek’in aralarını düzeltmeye çalışır. Kıymet Melek’in bir işler çevirdiğinin fark eder ve telefonundaki ses kaydını bulur. Melek kaydı polise götüreceği sırada bir telefon gelir. Melek’i bekleyen kötü sürpriz ne?