Ana sayfa Dizi Fragmanları Elif Dizisi 16 Mayıs Perşembe 924. bölümde Elif’ten güzel haber var!

Elif Dizisi 16 Mayıs Perşembe 924. bölümde Elif’ten güzel haber var!

tarafından ker_def

Elif dizisi Kanal 7 ekranında hafta içi izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin 924. bölümü ekrana gelmeye hazırlanıyor. 16 Mayıs Perşembe günü yayınlanacak olan Elif dizisinin yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili ilk bilgileri videoda bulabilirsiniz.

Elif Dizisi 924. bölümde neler yaşanacak? Mahir Elif’i kurtarmayı başarır. Kıymet ise Melek’in elinden kurtulmuştur. Mahir Melek’e güzel haberi verir. Elif sonunda annesine kavuşmuştur.

Özlem, evlat sevgisi ve aşkın geçtiği zorlu yollar her gün 21:00’da Elif ile Kanal 7’de…

Elif 923. bölümde neler yaşanmıştı?

Melek kızını kurtarmak için Kıymet’in şartını kabul eder ve ses kaydını siler. Kıymet Elif’i serbest bırakacağını söyler. Elif ve Melek kavuşacak mı?

Mahir Elif’i kurtarmak için depoya gider fakat Elif’i orada bulamaz. Melek ise çaresizce kızından bir haber bekler. Mahir Elif’i depoda bulamayınca konağa gider ve Kıymet’i takip eder. Fakat Kıymet takip edildiğini anlar ve bir şekilde Mahir’i atlatır. Melek daha fazla bu acıya dayanamaz ve Kıymet’e istediğini vermeye karar verir.

Melek konağa gidip Kıymet’in karşısına çıkar. Melek Elif’e kavuşabilmek için ses kaydını Kıymet’in gözleri önünde siler. Kıymet Elif’i serbest bırakacağını söyleyerek Melek’i depoya götürür. Melek kızını kurtarabilecek mi?