Ana sayfa Dizi Fragmanları Elif Dizisi 21 Ocak Pazartesi 846. Bölüm Fragmanı İzle

Elif Dizisi 21 Ocak Pazartesi 846. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Elif dizisi 846. bölümde Kıymet oğlunun Melek’le görüştüğünü anlayınca çok öfkelenir. Melek’e karşı daha çok bilenen Kıymet onu konakta zor duruma düşürmeye çalışır. Melek Kıymet’e karşı tedbir alacak mı? Videodan dizinin 21 Ocak Pazartesi günü ekrana gelen bölümünden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Kıymet, Mahir’i kafede Melek ve Elif’le bir arada görünce deliye döner. Bu gördüğü tablodan kimseye bahsetmez ama Melek’e karşı daha çok bilenir ve hıncını Elif’ten çıkarır. Hızını alamayan Kıymet Mahir’in Elif’e hediye ettiği boya kalemlerini kırıp parçalar. Çok sevdiği kalemlerinin parçalandığını gören Elif çok üzülür. Bunu yapanın Kıymet olduğunu sezse de annesine bu durumdan bahsetmez. Melek de bir yandan deri işlerini yetiştirmeye çalışır. Fakat Kıymet kötülükleriyle buna da engel olmaya çalışır. Melek Kıymet’in oyunlarına karşı nasıl bir önlem alacak?

Özlem, evlat sevgisi ve aşkın geçtiği zorlu yollar her gün 20:00’de Elif ile Kanal 7’de…

Yönetmenler: Ece Tahtalıoğlu Pertez, Yasemin Erkul
Yardımcı Yönetmen: Emre Bahadır
Uygulayıcı Yapımcı: Nuri Öz
Görüntü Yönetmeni: Mustafa Karakuş, Faruk Harmanya
Oyuncular: İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Nevzat Can, Berna Keskin, Nur Gürkan, Seyda Bayram, Özlem Savaş, Fatih Ayhan, Hasan Denizyaran, Cem Kılıç, Ece Baliç, Selim Aygün, Parla Şenol, Yıldız Asyalı, Uğur Özbağı, Canberk Kuzu, Melis Koç, Burcu Karakaya, Ömer Faruk Çalışkan, Yargı Eylem Ferzan, Betül Dikyol, Berkan O.