Ana sayfa Dizi Haberleri Elif dizisi 31 Ocak Çarşamba 658. bölümünde Jülide, Melek’i gönderecek mi?

Elif dizisi 31 Ocak Çarşamba 658. bölümünde Jülide, Melek’i gönderecek mi?

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının beğeniyle takip edilen dizisi Elif, 658. bölümüyle 31 Ocak Çarşamba günü saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak.

JÜLİDE MELEK’İ GÖNDERECEK Mİ?

Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’te Rana Tarık’a olan öfkesini Hümeyra’dan çıkarmaya karar verir. Jülide ise Melek’i evden göndermeyi düşünmektedir. Jülide Melek hakkında nasıl bir karar verecek?

658. Bölüm Özeti:

Rana Tarık’tan intikam almak için Hümeyra’yı evine çağırır. Hümeyra evi dolaşırken Tarık’ın eşyalarını görmesini isteyen Rana amacına ulaşamaz. Rana, Tarık’la arasındaki gerilimin hıncını Hümeyra aracılığıyla çıkarmak için fırsat kollar. Öte yandan Jülide, Melek’in evdeki varlığından gün geçtikçe daha huzursuz olmaya başlar. Her ne kadar onu yeniden sokağa bırakmak istemese de kontrolsüz çıkışları ve ruh halindeki gelgitler Jülide’yi endişelendirir. Özellikle Emirhan’ın evde Melek’le yalnız kalması fikrinden rahatsız olan Jülide Melek’i kovacak mı?

Hayatta yapayalnız kalan Elif’in zorlu yaşam mücadelesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7’de…

Oyuncular: İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Nevzat Can, Melisa Döngel, Yıldız Asyalı, Hasan Ballıktaş, Derya Şen, Deniz İrem Morkoç, Murat Prosçiler, Nur Gürkan, Özge Yıldırım, Berna Keskin, Seyda Bayram, Mediha Aydın, Cenay Türksever, Burcu Karakaya, Uğur Özbağı, Melis Koç, Ömer Faruk, Parla Şenol
Yönetmen: Betül Sevim, Çağıl Aydoğdu
Yardımcı Yönetmen: Atıl Akbel
Yapımcı: İnci Gülen Oarr Yapım Koordinatörü: Tayfun Yaman Aydın
Görüntü Yönetmeni: Baybars Tekin, Faruk Harmankaya
Müzik: Murat Evgin Uygulayıcı Yapımcı: Nuri Öz Senaryo: Rüya İstanbul