Ana sayfa Dizi Haberleri Elif dizisi 4 Ocak 639. bölüm özeti! Rana ve Hümeyra yan yana!

Elif dizisi 4 Ocak 639. bölüm özeti! Rana ve Hümeyra yan yana!

tarafından ker_def

RANA VE HÜMEYRA YAN YANA

Elif dizisinin 4 Ocak Perşembe günü saat 20.00’da ekrana gelecek 639. bölümünde Tarık Melek’e Macide’den önce ulaşmak ister. Konağa geldiğinde ise Rana ve Hümeyra’yı yanyana görür. Peki Rana Hümeyra ile ne konuştu?

639. Bölüm özeti:

Macide’nin Melek’in mezarını açtırmakta kararlı olduğunu öğrenen Tarık ne yapacağını bilemez ve onlardan önce Melek’e ulaşmanın yollarını arar. Melek ise tüm olanlardan habersiz şekilde kızına kavuşacağı günü bekler. Rana, Tarık’ın kendisini oyaladığından şüphelenir ve konağa gidip Hümeyra ile tanışmaya karar verir. Hümeyra ve Rana’yı yan yana gören Tarık neye uğradığını şaşırır. Tarık Rana’nın Hümeyra ile konuşmasından rahatsız olur. Rana’nın kendisine kızıp her şeyi Hümeyra’ya anlattığını düşünen Tarık’ın şüpheleri doğru mu çıkacak?

Hayatta yapayalnız kalan Elif’in zorlu yaşam mücadelesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7’de…

Oyuncular: İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Nevzat Can, Çağla Şimşek, Yıldız Asyalı, Hasan Ballıktaş, Derya Şen, Deniz İrem Morkoç, Murat Prosçiler, Nur Gürkan, Özge Yıldırım, Berna Keskin, Seyda Bayram, Mediha Aydın, Cenay Türksever, Burcu Karakaya, Uğur Özbağı, Melis Koç, Ömer Faruk, Parla Şenol
Yönetmen: Betül Sevim, Çağıl Aydoğdu
Yardımcı Yönetmen: Atıl Akbel
Yapımcı: İnci Gülen Oarr Yapım Koordinatörü: Tayfun Yaman Aydın
Görüntü Yönetmeni: Baybars Tekin, Faruk Harmankaya
Müzik: Murat Evgin Uygulayıcı Yapımcı: Nuri Öz Senaryo: Rüya İstanbul